Woonkamer op maat

Vakmanschap & ervaring

Woonkamer op maat

U brengt doorgaans veel tijd door in uw woonkamer. Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. Des te belangrijker is het dus om een woonkamer op maat te laten maken. Eentje die uw persoonlijke voorkeuren en stijl naadloos weerspiegelt.

Laat u inspireren Offerte aanvragen
×

Uniek & ambachtelijk werk

Bij Goslinga Interieurbouw maken we graag ook uw woonkamer op maat. Exclusief ontworpen interieuroplossingen op basis van uw wensen en de beschikbare ruimte. Ambachtelijk vervaardigd en met uiterste precisie geplaatst.

Uniek ambachtelijk werk

Woonkamer op maat

Verschillende mogelijkheden

Op maat gemaakte meubels

In de woonkamer of living vindt men gewoonlijk allerlei verschillende meubels. Van salontafel tot wandmeubel en alles daartussenin. Daarom kunt bij ons terecht voor losse, op maat gemaakte meubels. Denkt u daarbij bijvoorbeeld aan kledingkasten, wandkasten, tv-meubels, room dividers en tafels. We nemen desgewenst ook stucwerk, elektra, schilderwerk en het leggen van de vloer voor onze rekening. Zo heeft u nergens meer omkijken naar.

Laat u inspireren

Prachtig design

Woonkamer op maat

Woonkamer op maat laten maken

Werkwijze woonkamer op maat

Hoe gaan we te werk

Onze werkwijze

De mogelijkheden zijn haast eindeloos. We maken gebruik van allerlei kwalitatief hoogwaardige materialen zoals eikenhout, roestvrij staal, vuren, grenen en ga zo maar door. Voor een strak en modern vormgegeven ruimte of juist voor een warm en landelijk interieur. Maar altijd stijlvol én functioneel. Een maatwerk woonkamer vraagt om een maatwerk aanpak. We komen dus graag bij u langs om kennis te maken en om uw wensen te bespreken. Op die manier kunnen we direct een eerste schets maken en een heldere offerte voor u uitwerken. Daarmee weet u precies wat u kan verwachten. Geen verrassingen achteraf.

Offerte aanvragen

Maatwerk interieurbouw

Frisse ideeën

Wij gaan de uitdaging aan

We gaan graag uw uitdaging aan. We omarmen ‘m zelfs. We zetten frisse ideeën om in bijzondere meubelen en ruimtes. Kwaliteit en service, zonder compromis. Ongeacht de grootte van uw project of uw budget. Samenwerken? Neem gerust even contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u een leuk idee?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen