Zolder op maat

Ware vakmanschap

Zolder op maat

Een gebrek aan opslag- of leefruimte is een veelvoorkomend probleem. Uitbouwen is niet altijd mogelijk, dus zijn er andere interieuroplossingen nodig. Een zolder op maat is één van die oplossingen. Daarmee halen we écht het maximale uit uw beschikbare ruimte.

Laat u inspireren Offerte aanvragen
×

Optimaal gebruik maken van de ruimte

Wij toveren uw zolder om van een rommelige plek naar een functionele opslagruimte, een fijne slaapkamer, een praktisch kantoor of een speelkamer voor uw (klein)kinderen. Met stijlvolle en luxe design meubels op maat.

Uniek ambachtelijk werk

Ontdek de mogelijkheden

Trappen

Met een vaste zoldertrap creëert u in een handomdraai een toegankelijke manier om uw zolder te bereiken. Wel zo prettig. De trap drukt echter nogal een stempel op de algehele uitstraling van uw overloop. Daarom ontwerpen we bij Goslinga Interieurbouw exclusieve trappen die naadloos aansluiten op uw bestaande interieur.

Laat u inspireren

Prachtig design

Zolder op maat

Zolder op maat

Goslinga Interieurbouw

Hoe gaan we te werk

Uw complete zolder verbouwen

Maatwerk meubilair is onze passie, maar we kunnen natuurlijk ook uw complete zolder op maat maken. Door de gehele zolder in één keer te verbouwen ervaart u immers ook maar één keer de gevolgen van een dergelijke verbouwing. We nemen daarom desgewenst ook zaken als het schilderwerk en de elektra voor onze rekening. Iedere vliering is anders. Waar het ene project vraagt om alleen schuine wandkast dient er bij een ander ook rekening gehouden te worden met een zolderluik of trapgat. Daarom hanteren we een flexibele aanpak waarbij we onze werkwijze laten afhangen van uw wensen en behoeften. We komen graag langs om uw situatie te bespreken!

Offerte aanvragen

Maatwerk interieurbouw

Frisse ideeën

Wij gaan de uitdaging aan

We gaan graag uw uitdaging aan. We omarmen ‘m zelfs. We zetten frisse ideeën om in bijzondere meubelen en ruimtes. Kwaliteit en service, zonder compromis. Ongeacht de grootte van uw project of uw budget. Samenwerken? Neem gerust even contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u een leuk idee?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen