Wandmeubel op maat

Vakmanschap & ervaring

Wandmeubel op maat

Met een wandmeubel op maat haalt u het maximale uit uw beschikbare ruimte. Geen saaie muren, maar functioneel ingestoken kasten met subtiel of juist opvallend design. Exclusief voor u ontworpen en met de hand vervaardigd in onze eigen werkplaats. Kwaliteit en vakmanschap. En dat ziet u terug.

Laat u inspireren Offerte aanvragen
×

Voor iedere ruimte

Ongeacht uw kamer, Goslinga maakt altijd een wandmeubel op maat. Van een grote kledingkast in de slaapkamer voor uw complete garderobe tot aan een modulaire kast voor in de keuken of woonkamer. Met ruimte voor servies, boeken of uw tv.

Wandmeubel op maat

Wandmeubel op maat mogelijkheden

Eindeloos veel opties

Wandmeubel mogelijkheden

Wandmeubels bestaan vrijwel altijd uit grote kasten die de loze ruimte aan uw muur opvullen met stijlvol design en gemak. Daarbij zijn de mogelijkheden haast eindeloos. Een wandmeubel op maat houdt ook in dat we een kast ontwerpen die naadloos aansluit op uw bestaande interieur. Zwevend of vast. In landelijke, industriële of moderne stijl. Gemaakt van kwalitatief hout en met stalen of glazen elementen. Ook met spiegel en inclusief open vakken, lades, schappen en deuren. Greeploos of met knop.

Laat u inspireren

Prachtig design

Wandmeubel op maat

Wandmeubel op maat

Volledige interieurbouw

Maatwerk ontwerp

Exclusief design

Bij Goslinga bent u verzekerd van uniek design. Exclusief en luxe. One of a kind kasten, gemaakt op basis van uw eigen wensen. Met precies de functies die u graag terugziet en perfect passend in de beschikbare ruimte. Ook voor onder schuine daken op zolder of de kinderkamer. Maatwerk. Daar heb je een flexibele aanpak voor nodig. Daarom komen we graag eerst bij u langs. Gewoon om even kennis te maken, uw wensen te inventariseren en om de ruimte alvast te bekijken en op te meten. Op basis daarvan maken we een eerste schets en stellen we een heldere offerte met kostenraming op. Daarmee weet u precies waar u eventueel aan toe bent – en wat u kunt verwachten.

Offerte aanvragen

Maatwerk interieurbouw

Frisse ideeën

Wij gaan de uitdaging aan

We gaan graag uw uitdaging aan. We omarmen ‘m zelfs. We zetten frisse ideeën om in bijzondere meubelen en ruimtes. Kwaliteit en service, zonder compromis. Ongeacht de grootte van uw project of uw budget. Samenwerken? Neem gerust even contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u een leuk idee?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen