Inspiratie tafel op maat

Vakmanschap & ervaring

Tafel op maat

Landelijk. Modern. Industrieel. Een handgemaakte tafel om van te genieten. Wij maken een echte houten tafel op maat met een unieke uitstraling. Kwalitatief en tijdloos. Oftewel: een massieve tafel voor het leven!

Laat u inspireren Offerte aanvragen
×

Voor iedere stijl

Een tafel op maat van Goslinga Interieurbouw wordt gemaakt naar uw stijl of smaak. Zo past uw tafel altijd perfect bij de rest van uw interieur. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een strakke tafel in uw moderne interieur of een boomstamtafel in uw industriële interieur. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij denken hierin graag met u mee.

Tafel op maat woonkamer

Tafel op maat

Mooi design

Soorten tafels

Wij ontwerpen en produceren diverse soorten tafels. Stuk voor stuk prachtige eyecatchers die een toevoeging zijn aan uw ruimte en altijd afgestemd zijn op uw behoeften. Onze tafels worden met zorg voor u gemaakt, wat uw wensen ook zijn. Denk daarbij aan een boomstamtafel, eiken eettafel, kloostertafel, moderne salontafel of een prachtige industriële tafel met stalen onderstel. Welk onderstel gaat u voor? Kiest u voor hout, staal, rvs, kunststof, aluminium of hardsteen?

Laat u inspireren

Prachtig design

Tafel op maat

Eetkamertafel op maat

Tafel op maat

Hoe gaan we te werk

Onze werkwijze

Een handgemaakte tafel is een pronkstuk in uw woning. Maar vergeet niet dat de tafel een veel groter praktisch doel dient. U gebruikt uw tafel dagelijks om aan te eten of te werken.Daarom denken wij graag met u mee om het functionele aspect volledig te belichten. Zo kan een ronde of ovale tafel een hele andere sfeer brengen in uw woning. De combinatie van uw tafelblad met het onderstel maakt het geheel compleet. denk aan een stalen onderstel met een eiken blad. Of een RVS onderstel met een Teak blad! Daarnaast kunt u kiezen voor tal van afwerkingen zoals olie, lak of beits. Altijd van hoogwaardige kwaliteit en beschikbaar in elke kleur en glansgraad.

Offerte aanvragen

Maatwerk interieurbouw

Frisse ideeën

Wij gaan de uitdaging aan

We gaan graag uw uitdaging aan. We omarmen ‘m zelfs. We zetten frisse ideeën om in bijzondere meubelen en ruimtes. Kwaliteit en service, zonder compromis. Ongeacht de grootte van uw project of uw budget. Samenwerken? Neem gerust even contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u een leuk idee?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen