Goslinga Interieurbouw

Ware vakmanschap

Kledingkast op maat

Het vinden van de perfecte kast is lastig. De ene past niet goed in de ruimte, een ander heeft weer niet voldoende opslagruimte. De kledingkast op maat van Goslinga Interieurbouw past wél perfect en heeft ook nog eens alles wat u nodig heeft. Gegarandeerd.

Laat u inspireren Offerte aanvragen
×

Exclusief voor u ontworpen

De kledingkast op maat wordt niet alleen gemaakt op optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte. De kast voorzien we namelijk ook van een design dat naadloos aansluit op uw interieur. Een exclusief ontwerp op basis van úw wensen en behoeften.

Exclusief interieur - Goslinga Interieurbouw

Meubels op maat gemaakt

Maximaal ruimte

Inbouwkasten en kledingkasten

Inbouwkasten en kleerkasten op maat kunnen voor iedere ruimte worden gebouwd. Hoe onhandig uw kamer ook is. We ontwerpen bijvoorbeeld kasten voor L-vormige hoeken en vervaardigen handige garderobekasten rond ramen. We benutten de ruimte van anders ongebruikte hoekjes en nissen maximaal. Wij vertalen uw persoonlijke stijl feilloos in een exclusief en uniek design dat past bij uw huidige inrichting. Van een strakke, moderne vormgeving tot klassiek en landelijk. Of we ontwerpen de mooiste industriële kasten met veel metaal. Vintage met schuifdeuren. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Laat u inspireren

Prachtig design

Kledingkast op maat

Maatwerk meubels

Volledige interieurbouw

Hoe gaan we te werk

Onze aanpak

We denken daarbij niet alleen de buitenkant van de kledingkast op maat, maar stemmen ook de binnenkant af op uw behoeften. Draagt u veel formele kleding? Dan voegen we bijvoorbeeld extra ruimte voor kledinghangers toe. En heeft u veel schoenen? Houden we ook rekening mee. Één kledingkast voor uw individuele wensen … en die van uw partner. Een maatwerk kledingkast zegt ‘t al: maatwerk. Dat betekent dat ieder project weer anders is. We hanteren dus geen vaste werkwijze, maar houden vast aan een flexibele aanpak. We komen wel graag bij u langs om de situatie te bekijken en uw wensen te inventariseren. Daarmee maken we een eerste tekening en stellen we een heldere offerte op.

Offerte aanvragen

Maatwerk interieurbouw

Frisse ideeën

Wij gaan de uitdaging aan

We gaan graag uw uitdaging aan. We omarmen ‘m zelfs. We zetten frisse ideeën om in bijzondere meubelen en ruimtes. Kwaliteit en service, zonder compromis. Ongeacht de grootte van uw project of uw budget. Samenwerken? Neem gerust even contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u een leuk idee?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen