Wandkast op maat

Vakmanschap & ervaring

Wandkast op maat

Origineel. Innovatief. En handgemaakt om perfect te passen in iedere ruimte. Met een veelzijdige wandkast op maat haalt u het maximale uit de beschikbare ruimte. . Exclusief vormgegeven op basis van uw wensen en met precies de schappen, lades en andere opbergruimtes die u nodig heeft.

Laat u inspireren Offerte aanvragen
×

Voor iedere kamer

Een wandkast op maat van Goslinga Interieurbouw combineert stijlvol design met functionaliteit en vormt daarmee de ultieme organisatie- en opslagruimte in ieder deel van uw huis. Of dat nu de woonkamer, slaapkamer of zolder is.

Wandkast op maat

Wandkast op maat

Slimme oplossingen

Soorten kasten

Wij ontwerpen en produceren diverse soorten wandkasten. Stuk voor stuk slimme oplossingen die loze ruimte optimaal benutten en opvallend goed aansluiten bij uw huidige interieur. U kunt daarbij denken aan maatwerk kasten in de vorm van tv-meubels, vakkenkasten, boekenkasten, kledingkasten en wandplanken. Daarbij bouwen we graag een kast die perfect past in uw huidige inrichting of zich juist onderscheidt van de rest van uw interieur. We ontwerpen diverse modellen: van een landelijke kast van eiken- of ander hout tot aan moderne modellen met kunststof en in verschillende kleuren. Of ga bijvoorbeeld voor een stoere vintage kast met deuren van metaal!

Laat u inspireren

Prachtig design

Wandkast op maat

Maatwerk meubels

Werkwijze Goslinga Interieurbouw

Hoe gaan we te werk

Onze werkwijze

Een wandkast op maat maken vraagt om een flexibele werkwijze. Geen project is immers hetzelfde. Daarom komen we graag bij u langs. Gewoon om even kennis te maken, om uw behoeften te inventariseren en om de ruimte te bekijken. Daarmee maken we een eerste 2D of 3D tekening en stellen we een duidelijke offerte op. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. In de slaapkamer wilt u misschien wat meer lades om uw kleding en accessoires op te bergen. En in de woonkamer ziet u misschien liever een kast ziet met mooie, open elementen waarin u ter decoratie wat foto’s of boeken kwijt kunt. Daarom wordt iedere wandkast op maat wordt bij ons voorzien van de onderdelen en eigenschappen die voor u relevant zijn. Wilt u ook een unieke, praktische en luxe wandkast op maat laten maken door Goslinga Interieurbouw? We helpen u graag.

Offerte aanvragen

Maatwerk interieurbouw

Frisse ideeën

Wij gaan de uitdaging aan

We gaan graag uw uitdaging aan. We omarmen ‘m zelfs. We zetten frisse ideeën om in bijzondere meubelen en ruimtes. Kwaliteit en service, zonder compromis. Ongeacht de grootte van uw project of uw budget. Samenwerken? Neem gerust even contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u een leuk idee?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen