Slaapkamer op maat goslinga interieurbouw

Vakmanschap & ervaring

Slaapkamer op maat

Begin én eindig de dag vrolijk en goed met een slaapkamer op maat. Onze handige meubels en kasten halen het maximale uit de beschikbare ruimte. Zowel qua opslag als qua vormgeving. Bijzonder, handgemaakt en betaalbaar.

Laat u inspireren Offerte aanvragen
×

Uw persoonlijke stijl

De slaapkamer is een privé vertrek en zou uw persoonlijke dus als geen ander moeten reflecteren. Daarom maken we een tekening met uniek design op basis van uw eigen voorkeuren en combineren dat met precies de functionaliteiten die u nodig heeft om optimaal te genieten.

Slaapkamer uw persoonlijke stijl

exclusief van kast tot bed

Exclusief ontwerp

Van kast tot bed

Bij Goslinga Interieurbouw maken uw slaapkamer op maat. In z’n totaliteit of alleen met de elementen en onderdelen die uw kamer beter maken. Mooier. Functioneler. U kunt daarbij denken aan diverse soorten meubels, waaronder de slaapkamerkast, garderobekast, inloopkast, bureau en bedombouw. We laten ons handgemaakt meubilair daarbij naadloos aansluiten op uw bestaande interieur, maar we kunnen ook uw complete slaapkamer op maat maken. In samenwerking met diverse specialisten leggen we een nieuwe vloer, brengen we elektra aan en schilderen we muren en plafonds. Op die manier vormt het één fijn, dynamisch geheel waarin alles perfect op elkaar is afgestemd.

Laat u inspireren

Prachtig design

Slaapkamer op maat

Maatwerk meubels

Ambachtelijk vakmaschap slaapkamer op maat

Hoe gaan we te werk

Ambachtelijk vakmanschap

Dankzij een ruime ervaring in de interieurbouw en een creatieve geest zorgen we namelijk altijd voor unieke interieuroplossingen met oog voor design én functionaliteit. Van een exclusief nachtkastje tot aan een kledingkast voor onder een schuin dak. De mogelijkheden voor een slaapkamer op maat zijn haast eindeloos. Geen klus is hetzelfde. Dus ook onze werkwijze en onze tarieven verschillen per project. Desalniettemin komen we wel altijd eerst even langs om kennis te maken en te proeven waar u behoefte aan heeft. Op basis daarvan maken we een eerste tekening en stellen we een heldere offerte op, zodat u precies weet wat u kan verwachten.

Offerte aanvragen

Maatwerk interieurbouw

Frisse ideeën

Wij gaan de uitdaging aan

We gaan graag uw uitdaging aan. We omarmen ‘m zelfs. We zetten frisse ideeën om in bijzondere meubelen en ruimtes. Kwaliteit en service, zonder compromis. Ongeacht de grootte van uw project of uw budget. Samenwerken? Neem gerust even contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u een leuk idee?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen