×
Benno Goslinga Interieurbouwer

Goslinga Interieurbouw

Goslinga Interieurbouw bedenkt, ontwerpt en maakt uw interieur op maat. De totaaloplossing voor interieurbouw met een exclusief en luxe tint, maar ook gewoon voor het maken van passende meubels waarmee u écht het maximale uit uw ruimte haalt. Zowel op esthetisch als functioneel vlak. Voor in de woonkamer, keuken of slaapkamer. Wij nemen ons ware vakmanschap mee naar uw woning.

Onze werkwijze

Wij creëren beleving

Het gaat ons echter om meer dan alleen het ontwerpen en maken van een schitterend interieur op maat. Het gaat ons vooral om de ervaring. Om het creëren van een beleving die onze maatwerk meubels vervolgens met zich meebrengen naar uw kamer. Hoe klein of hoe groot ook. Een beleving waar u van kunt genieten als u de kamer binnen komt. Iedere keer opnieuw. Pas dan is onze missie geslaagd.

Wij creëren beleving

En zo doen we dat

En zo doen we dat

Om die beleving te kunnen creëren moeten we eerst weten waarvoor u een oplossing zoekt en wat u graag ziet. Daarom beginnen we altijd met een kopje koffie en oriënteren we ons middels voorbeeldmaterialen en foto’s op uw mogelijkheden. Na dit overleg ontvangt u van ons een eerste tekening (eventueel met 2D of 3D visualisatie) en een heldere offerte. Daarmee weet u precies wat u kunt verwachten.

Vraag offerte aan

Ons verhaal

Ons verhaal

Goslinga Interieurbouw is een onderneming van Benno Goslinga, opgeleid meubelmaker met diploma’s van het Hout- en Meubileringscollege in Rotterdam. Na jarenlang bij vooraanstaande jachtbedrijven door het hele land te hebben gewerkt is hij nu eindelijk gesetteld. In Rhenen om precies te zijn. Vanuit die centrale locatie in Nederland doet hij wat hij het liefste doet: het ontwerpen en realiseren van luxe interieurbouw. Met een persoonlijke touch.

Vraag offerte aan

Neem contact op

Contact

Wilt u meer weten over ons werk of een afspraak inplannen om te wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust even contact met ons op. We geven antwoord op al uw vragen en komen graag bij u langs voor een inventarisatie van uw wensen en de mogelijkheden.

Neem contact op

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen? Klik hier

Goslinga Interieurbouw

Volg ons op instagram

Instagram: @bennogoslinga

Volg-ons-op-instagram