Maatwerk thuiskantoor

Over ons

×
Goslinga Interieurbouw

Goslinga Interieurbouw

Goslinga Interieurbouw bedenkt, ontwerpt en maakt uw interieur op maat. De totaaloplossing voor interieurbouw met een exclusief en luxe tint, maar ook gewoon voor het maken van passende, luxe meubels waarmee u écht het maximale uit uw ruimte haalt.

Werkwijze

Onze werkwijze

Tijdens de intake bespreken wij uw wensen en eisen. We nemen voorbeeldmaterialen en foto’s mee om u bewust te maken van alle mogelijkheden. De ervaring van de afgelopen jaren stelt mij in staat resultaten van tevoren in te schatten en inzichtelijk te maken.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar luxe, maatwerk meubels voor uw woning of voor op de zaak? Geef aan ons door wat voor materialen u graag terugziet, welke kleuren u wilt gebruiken en eventuele inspiratie en eventueel u budget. Wij maken graag een passende offerte voor u.

Maatwerk interieurbouw

Frisse ideeën

Wij gaan de uitdaging aan

We gaan graag uw uitdaging aan. We omarmen ‘m zelfs. We zetten frisse ideeën om in bijzondere meubelen en ruimtes. Kwaliteit en service, zonder compromis. Ongeacht de grootte van uw project of uw budget. Samenwerken? Neem gerust even contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u een leuk idee?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen