Maatwerk thuiskantoor

Turnkey opleveren

×
Over Goslinga Interieurbouw

Alles geregeld

Turnkey opleveren

Bij Goslinga Interieurbouw willen wij er alles aan doen om u volledig te ontzorgen. Dat kan met de turn key oplevering. Wij nemen uw volledige interieurbouw aan. U kunt hierbij denken aan water- en elektra installatie, stuc- en schilderwerken, vloeren/vloerbedekking, ramen en zonwering. Ook projectmanagement en planningen hoeft u niet zelf te regelen.

Offerte aanvragen

Hoe gaan wij te werk?

Altijd op de hoogte

Verschillende fases

Van de ontwerpfase tot aan de projectafronding. Terwijl Goslinga Interieurbouw zich ontfermt over de werkzaamheden, hoeft u vrijwel niets te doen. Tijdens de verschillende fases blijven wij u wel informeren over de voortgang van uw exclusieve interieur. Wij zijn gepassioneerd en gedreven om er alles aan te doen om uw wens te vervullen. Klinkt dit als iets voor u? Neem gerust even contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Maatwerk interieurbouw

Frisse ideeën

Wij gaan de uitdaging aan

We gaan graag uw uitdaging aan. We omarmen ‘m zelfs. We zetten frisse ideeën om in bijzondere meubelen en ruimtes. Kwaliteit en service, zonder compromis. Ongeacht de grootte van uw project of uw budget. Samenwerken? Neem gerust even contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u een leuk idee?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen