Maatwerk thuiskantoor

Werkwijze

×
Onze werkwijze

Wat kunt u verwachten

Onze werkwijze

Tijdens ons eerste gesprek bespreken wij uw wensen en eisen. We nemen voorbeeldmaterialen en foto’s mee om u bewust te maken van alle mogelijkheden. De ervaring van de afgelopen jaren stelt mij in staat resultaten van tevoren in te schatten en inzichtelijk te maken. Op deze manier krijgt u al een heel aardig idee hoe één en ander er uit gaat zien. Na dit eerste overleg ontvangt u een offerte, tekening en eventuele visualisatie (2D of 3D). Deze maakt het mogelijke eindresultaat nog duidelijker. Nadat u de tekeningen heeft ontvangen is er nog mogelijkheid voor aanpassingen en toevoegingen.

Offerte aanvragen

Van akkoord tot oplevering

Gehele project

Van akkoord tot oplevering

Na akkoord van de opdracht plannen wij de data voor start en oplevering van uw project. De bouw start na uw akkoord. Op dit moment schakelen wij tevens eventuele partners in. Wij zijn uw centrale aanspreekpunt voor het gehele project. Korte communicatielijnen zorgen immers voor duidelijke afspraken. Na voltooiing van de bouw leveren wij het project persoonlijk op en kunt u rekenen op goede service.

“Dat betekent dat elk project start met een goede bak koffie en luisteren naar de wensen die de klant heeft”

Offerte aanvragen

Maatwerk interieurbouw

Frisse ideeën

Wij gaan de uitdaging aan

We gaan graag uw uitdaging aan. We omarmen ‘m zelfs. We zetten frisse ideeën om in bijzondere meubelen en ruimtes. Kwaliteit en service, zonder compromis. Ongeacht de grootte van uw project of uw budget. Samenwerken? Neem gerust even contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u een leuk idee?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen