Badkamer op maat

Vakmanschap & ervaring

Badkamer op maat

De badkamer is een praktische ruimte. Het moet voldoen aan zowel de eisen van een haastige ochtend als een relaxte avond. Een badkamer op maat van Goslinga Interieurbouw verbetert de functionaliteit en leefbaarheid van de ruimte.

Laat u inspireren Offerte aanvragen
×

Een waardevolle investering

Met een badkamer op maat creëert u niet alleen de ultieme plek voor ontspanning, maar u verbetert vaak ook nog het energielabel en de waarde van uw woning. Om nog maar te zwijgen over de winst aan ruimte en een vooruitgang in esthetiek.

Badkamers exclusief met de hand gemaakt

Exclusief ontwerp

Met de hand gemaakt

Bij Goslinga Interieurbouw worden alle badkamermeubelen exclusief voor u ontworpen en met de hand vervaardigd. Op basis van uw persoonlijke voorkeuren en met onze ruime ervaring komen we altijd tot bijzondere interieuroplossingen op het gebied van bijvoorbeeld badkamermeubels, badkamerkasten, douchewanden, wasbakken en wastafelbladen. We maken uw badkamer op maat qua functionaliteit, ruimte én stijl. We werken namelijk met diverse kwalitatief hoogwaardige materialen en afwerkingen. Van glas, marmer en HI-MACS Solid Surface tot hout en roestvrij staal. Op die manier kunnen we uw kamer altijd voorzien van persoonlijk design dat echt perfect bij u past. Wel zo fijn.

Laat u inspireren

Prachtig design

Badkamer op maat

Badkamer op maat

Badkamer op maat

Hoe gaan we te werk

Ambachtelijk vakmanschap

Met jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe we een badkamer kunnen creëren die volledig aansluit op uw wensen. Om de juiste beleving te kunnen creëren gaan we graag met u in gesprek. Onder het genot van een kopje koffie brengen we uw wensen in kaart. Op basis daarvan ontvangt u, in overleg, een eerste tekening en een heldere offerte.

Offerte aanvragen

Maatwerk interieurbouw

Frisse ideeën

Wij gaan de uitdaging aan

We gaan graag uw uitdaging aan. We omarmen ‘m zelfs. We zetten frisse ideeën om in bijzondere meubelen en ruimtes. Kwaliteit en service, zonder compromis. Ongeacht de grootte van uw project of uw budget. Samenwerken? Neem gerust even contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u een leuk idee?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen