Maatwerk thuiskantoor

Hal op maat

×

Hal op maat

De hal is de plek waar u thuis komt. Waar gasten en bezoekers een eerste indruk krijgen van uw woning. Een opgeruimde gang is dan wel zo prettig. Met een hal op maat van Goslinga Interieurbouw bieden we u daar stijlvolle mogelijkheden voor.

MINDER STRESS, MEER TIJD

De hal neemt eigenlijk een vrij prominente plek in het interieur in. Zeker als zich daar ook nog de trap bevindt komt u er behoorlijk vaak. Daarom zorgen wij graag voor een nette, opgeruimde hal. Compleet met meubels op maat. Dat scheelt u stress en tijd.

MAATWERK

Geen hal is hetzelfde. Iedere trap, iedere muur en ieder hoekje is weer net even anders. Om het maximale uit de vaak relatief kleine ruimte te halen is dus maatwerk nodig. Praktisch design dat doet waar het voor gemaakt is en ondertussen ook nog fraai is voor het oog. Daarom kunt u bij ons terecht voor:

  • trappen op maat
  • trapleuningen op maat
  • een trapombouw op maat
  • trapkasten op maat
  • schuifdeurkast op maat

Vraag offerte aan

OOK UW GEHELE HAL OP MAAT

Hoewel we gespecialiseerd zijn in maatwerk meubilair, kunnen we bij Goslinga Interieurbouw op verzoek ook uw complete hal op maat maken. Dat is inclusief het leggen van de vloer, schilder- en stucwerk, het aanleggen van elektra en ga zo maar door. Vakkundig afgewerkt door echte professionals.

Bekijk onze tarieven

EXCLUSIEVE ONTWERPEN

Wij maken uw hal altijd op maat op basis van exclusieve ontwerpen. Speciale tekeningen waarin uw persoonlijke wensen en uw beschikbare ruimte centraal staan. Ongeacht of u nu van plan bent uw hal en trap een complete makeover te geven of dat u slechts een schoenenrek, kapstok of vestiaire zoekt.

Vraag offerte aan

ONZE WERKWIJZE

Niet alleen ons meubilair, maar ook onze werkwijze is maatwerk. Ieder project is immers verschillend. Wel komen we altijd graag even bij u langs om zelf de ruimte te kunnen bekijken en uw behoeften in kaart te brengen. Daarmee kunnen we een eerste schets maken en een vrijblijvende offerte uitwerken. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Bekijk onze werkwijze

OOK EEN HAL OP MAAT?

Laat ook een hal op maat maken door Goslinga Interieurbouw en geef uzelf en uw bezoekers het warme welkom dat jullie verdienen. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen? Klik hier

Maatwerk interieurbouw

Frisse ideeën

Wij gaan de uitdaging aan

We gaan graag uw uitdaging aan. We omarmen ‘m zelfs. We zetten frisse ideeën om in bijzondere meubelen en ruimtes. Kwaliteit en service, zonder compromis. Ongeacht de grootte van uw project of uw budget. Samenwerken? Neem gerust even contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u een leuk idee?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen