Keuken op maat

Vakmanschap & ervaring

Keuken op maat

De keuken is vandaag de dag niet meer alleen een plek om te koken. U komt er samen. U beleeft er dingen. Om die ervaringen nóg aangenamer te maken kunt u nu bij Goslinga Interieurbouw een keuken op maat laten maken of kiezen voor een keuken renovatie.

Laat u inspireren Offerte aanvragen
×

Beleef een maatwerk keuken

Wij maken niet zomaar maatwerk keukens. We creëren belevenis. Een volledig functionele design keuken, afgestemd op uw behoeften en naadloos aansluitend op de rest van uw interieur. Optimaal gebruiksgemak in een stijlvolle uitvoering.

Keuken op maat

Exclusief handgemaakte keukens

Exclusief ontwerp

Handgemaakte keukens

Een keuken op maat bestaat uit meer dan alleen een uniek aanrechtblad of een maatwerk kookeiland. Daarom gaan we graag een stapje verder met onze handgemaakte keukens. We nemen, indien gewenst, namelijk de complete metamorfose voor onze rekening. Van schilderwerk tot elektra. En ook de apparatuur kunt u natuurlijk gewoon zelf uitkiezen! Naast het bouwen van complete handgemaakte keukens, ontwerpen en produceren we ook losse elementen die uw huidige keuken omtoveren tot uw droomkeuken. Gewoon op basis van uw wensen en de beschikbare ruimte. U kunt daarbij denken aan onderdelen als kookeilanden, keukenbladen, keukenkasten, spoelbakken en afzuigkappen.

Laat u inspireren

Prachtig design

Keuken op maat

Keuken op maat

Hoe gaan we te werk

Ambachtelijk vakmanschap

Of u nu gaat voor een landelijke keuken op maat of voor een moderne high-end variant, u profiteert bij Goslinga Interieurbouw altijd van ambachtelijk vakmanschap. Écht handgemaakte keukens, met oog voor de kleinste details en een feilloze installatie door echte professionals. Met betonlook, eikenhout, HI-MACS of marmer. Zorgeloos genieten. Iedere maatwerk keuken is weer anders. Dat vraagt om een flexibele werkwijze, aangepast aan uw situatie. Daarom komen we graag langs om die situatie in te schatten en uw behoeften te inventariseren. Zo kunnen we tevens een eerste 2D of 3D tekening maken en een duidelijke offerte opstellen. U weet dus altijd waar u aan toe bent.

Offerte aanvragen

Maatwerk interieurbouw

Frisse ideeën

Wij gaan de uitdaging aan

We gaan graag uw uitdaging aan. We omarmen ‘m zelfs. We zetten frisse ideeën om in bijzondere meubelen en ruimtes. Kwaliteit en service, zonder compromis. Ongeacht de grootte van uw project of uw budget. Samenwerken? Neem gerust even contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u een leuk idee?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen