Goslinga Interieurbouw

Zakelijk interieur

×

ZAKELIJK INTERIEUR

Bij Goslinga Interieurbouw werken we ook graag aan zakelijk interieur. Aan opvallende eyecatchers en uniek meubilair voor kantoren, winkels en de horeca. Inspirerend, spraakmakend en met precies de juiste uitstraling.

VAN ADVIES TOT PLAATSING

Om het maximale rendement uit zakelijk interieur te kunnen halen kunt u bij ons terecht voor het gehele traject. Van interieuradvies en de eerste schetsen tot aan de uiteindelijke realisatie en montage. Allemaal met één aanspreekpunt. Wel zo prettig.

UNIEKE KANTOORINRICHTING

Als interieurontwerper weten we precies wat een kantoor nodig heeft: ergonomisch optimale meubels, maximale ruimte voor opslag en een unieke vormgeving met aandacht voor details. Wij zorgen voor een efficiënte én effectieve werkplek waar u ook rustig bezoekers kunt ontvangen.

Vraag offerte aan

EXCLUSIEF DESIGN VOOR HORECA & WINKELS

Als horecazaak of winkel wilt u opvallen. Gespreksstof doen opwaaien. Opzienbarend design meubilair of een unieke balie of receptie kan daar goed bij helpen. Wij ontwerpen een zakelijk interieur, exclusief voor uw onderneming en uw ruimte. Perfect passend en in een stijl die naadloos aansluit bij de rest van uw interieur … of zich daar juist van weet te onderscheiden.

Bekijk onze tarieven

KWALITATIEF & ORIGINEEL

Goslinga Interieurbouw werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen en exclusieve concepten om uw zaak te voorzien van interieuroplossingen die impact maken. Duurzaamheid en creativiteit gaan bij ons hand in hand. Voor een betere wereld en een mooier zakelijk interieur.

Vraag offerte aan

WERKWIJZE & TARIEVEN

In het interieurontwerp is geen enkel project hetzelfde. Daarom hanteren we ook geen vaste werkwijze en tarieven. Wel komen we graag langs om de ruimte te bekijken, om uw wensen in kaart te brengen en om u te inspireren met voorbeelden en materiaal. Op basis daarvan maken we een eerste schets en stellen we een heldere, vrijblijvende offerte op.

Bekijk onze werkwijze

OOK ZAKELIJK INTERIEUR LATEN ONTWERPEN & MAKEN?

Wilt u een handgemaakt design meubel in uw zaak? Functioneel én opvallend? Neem contact met ons op of vraag snel een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen? Klik hier

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen? Klik hier

Goslinga Interieurbouw

Volg ons op instagram

Instagram: @bennogoslinga

Volg-ons-op-instagram