Zakelijk interieur kantoor

Vakmanschap & ervaring

Zakelijk interieur

Bij Goslinga Interieurbouw werken we ook graag aan zakelijk interieur. Aan opvallende eyecatchers en uniek meubilair voor kantoren, winkels en de horeca. Inspirerend, spraakmakend en met precies de juiste uitstraling.

Laat u inspireren Offerte aanvragen
×

Van advies tot plaatsing

Om het maximale rendement uit zakelijk interieur te kunnen halen kunt u bij ons terecht voor het gehele traject. Van interieuradvies en de eerste schetsen tot aan de uiteindelijke realisatie en montage. Allemaal met één aanspreekpunt. Wel zo prettig.

van advies tot plaatsing

Zakelijke inrichting

Unieke kantoorinrichting

Als interieurontwerper weten we precies wat een kantoor nodig heeft: ergonomisch optimale meubels, maximale ruimte voor opslag en een unieke vormgeving met aandacht voor details. Wij zorgen voor een efficiënte én effectieve werkplek waar u ook rustig bezoekers kunt ontvangen. Goslinga Interieurbouw werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen en exclusieve concepten om uw zaak te voorzien van interieuroplossingen die impact maken. Duurzaamheid en creativiteit gaan bij ons hand in hand. Voor een betere wereld en een mooier zakelijk interieur.

Offerte aanvragen

Met de handgemaakt

Zakelijk interieur

Zakelijk interieur goslinga

Zakelijk interieur

Creatief design

Exclusief design voor horeca & winkels

Als horecazaak of winkel wilt u opvallen. Gespreksstof doen opwaaien. Opzienbarend design meubilair of een unieke balie of receptie kan daar goed bij helpen. Wij ontwerpen een zakelijk interieur, exclusief voor uw onderneming en uw ruimte. Perfect passend en in een stijl die naadloos aansluit bij de rest van uw interieur … of zich daar juist van weet te onderscheiden. In het interieurontwerp is geen enkel project hetzelfde. Daarom hanteren we ook geen vaste werkwijze en tarieven. Wel komen we graag langs om de ruimte te bekijken, om uw wensen in kaart te brengen en om u te inspireren met voorbeelden en materiaal. Op basis daarvan maken we een eerste schets en stellen we een heldere, vrijblijvende offerte op.

Offerte aanvragen

Zij gingen u voor

Greep uit onze klanten

Rosewood Hotel and Resorts
Essent
Top Solid
Flink
HTI
Gemeente Amersfoort
Apollo Tyres
Hiswa
Asnova Architecture
FTR8
Inoma
Maatwerk interieurbouw

Frisse ideeën

Wij gaan de uitdaging aan

We gaan graag uw uitdaging aan. We omarmen ‘m zelfs. We zetten frisse ideeën om in bijzondere meubelen en ruimtes. Kwaliteit en service, zonder compromis. Ongeacht de grootte van uw project of uw budget. Samenwerken? Neem gerust even contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u een leuk idee?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen