Goslinga Interieurbouw

Ware vakmanschap

Eettafel op maat

Uw eettafel op maat gemaakt door echte vakmensen en ontworpen op basis van uw persoonlijke wensen. Bij Goslinga Interieurbouw maken we unieke tafels die design en stijl verbinden aan functionaliteit. Van het eerste kopje koffie tot aan de laatste borrel na een gezellig diner.

Laat u inspireren Offerte aanvragen
×

Exclusieve schetsen

Bij Goslinga maken we uw eettafel op maat op basis van exclusieve schetsen. Unieke ontwerpen van eigen hand, uitgaande van uw persoonlijke voorkeuren, behoeften en wensen qua materiaal, afmeting, stijl en functie. Altijd een tafel die bij u past.

Exclusief interieur - Goslinga Interieurbouw

Meubels op maat gemaakt

Mooi design

Maatwerk tafel

Een maatwerk eettafel belangrijk. U eet er namelijk niet alleen aan, maar u werkt of ontspant er ook aan. Kortom, u leeft eraan. Met een eettafel op maat bent u verzekerd van een comfortabel meubel dat aan al uw behoeften voldoet. Van een groot exemplaar voor de hele familie tot een slim design waarmee u het maximale uit de ruimte haalt. De mogelijkheden qua vorm, stijl en materiaal zijn haast eindeloos. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld een stoere tafel massief eiken tafelblad en een stalen onderstel of een gezellige ronde tafel met verchroomde tafelpoten. Ovale of rechthoekige ontwerpen van hout, metaal en zelfs met elementen van glas.

Laat u inspireren

Prachtig design

Eettafel op maat

Maatwerk meubels

Volledige interieurbouw

Wat wilt u?

Diverse stijlen

Een eettafel op maat gaat verder dan materiaal en afmetingen. Bij Goslinga laten we namelijk ook het design naadloos aansluiten op uw bestaande interieur of creëren we juist iets dat daar juist een sterk contrast mee vormt. Industrieel of landelijk, modern of retro. Voor een harmonieus geheel of een echte blikvanger die de aandacht trekt. Gegarandeerd. Uw wensen en de eetkamer in kwestie vormen het uitgangspunt van ons design. Daarom komen we graag bij u langs om even kennis te maken. Met u en met de ruimte. Op basis daarvan én een inventarisatie van uw eigen ideeën maken een eerste 2D- of 3D-tekening en ontvangt u een heldere offerte met kostenraming. Fijn en overzichtelijk.

Offerte aanvragen

Maatwerk interieurbouw

Frisse ideeën

Wij gaan de uitdaging aan

We gaan graag uw uitdaging aan. We omarmen ‘m zelfs. We zetten frisse ideeën om in bijzondere meubelen en ruimtes. Kwaliteit en service, zonder compromis. Ongeacht de grootte van uw project of uw budget. Samenwerken? Neem gerust even contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u een leuk idee?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen