Wandkast op maat

Ware vakmanschap

Wandkast op maat

Origineel. Innovatief. En handgemaakt om perfect te passen in iedere ruimte. Met een veelzijdige wandkast op maat van haalt u het maximale uit de beschikbare ruimte. Exclusief vormgegeven op basis van uw wensen en met precies de schappen, lades en andere opbergruimtes die u nodig heeft.

Vraag offerte aan
×

Voor iedere kamer

Een wandkast op maat van Goslinga Interieurbouw combineert stijlvol design met functionaliteit en vormt daarmee de ultieme organisatie- en opslagruimte in ieder deel van uw huis. Of dat nu de woonkamer, slaapkamer of zolder is.

Een wandkast op maat

Soorten kasten

Soorten kasten

Wij ontwerpen en produceren diverse soorten wandkasten. Stuk voor stuk slimme oplossingen die loze ruimte optimaal benutten en opvallend goed aansluiten bij uw huidige interieur. U kunt daarbij denken aan maatwerk kasten in de vorm van:

  • tv-meubels
  • vakkenkasten
  • boekenkasten
  • kledingkasten
  • wandplanken

Vraag offerte aan

Op basis van uw wensen

Op basis van uw wensen

In de slaapkamer wilt u misschien wat meer lades om uw kleding en accessoires op te bergen. En in de woonkamer ziet u misschien liever een kast ziet met mooie, open elementen waarin u ter decoratie wat foto’s of boeken kwijt kunt. Daarom wordt iedere wandkast op maat wordt bij ons voorzien van de onderdelen en eigenschappen die voor u relevant zijn.

Bekijk onze tarieven

Mogelijkheden

Mogelijkheden

Daarbij bouwen we graag een kast die perfect past in uw huidige inrichting of zich juist onderscheidt van de rest van uw interieur. We ontwerpen diverse modellen: van een landelijke kast van eiken- of ander hout tot aan moderne modellen met kunststof en in verschillende kleuren. Of ga bijvoorbeeld voor stoer vintage met deuren van metaal!

Vraag offerte aan

Flexibele werkwijze

Flexibele werkwijze

Een wandkast op maat maken vraagt een flexibele werkwijze. Geen project is immers hetzelfde. Daarom komen we graag bij u langs. Gewoon om even kennis te maken, om uw behoeften te inventariseren en om de ruimte te bekijken. Daarmee maken we een eerste 2D of 3D tekening en stellen we een duidelijke offerte op. Zo weet u precies wat u kunt verwachten.

Bekijk onze werkwijze

Wandkast op maat laten maken

Ook een wandkast op maat laten maken?

Wilt u ook een unieke, praktische en luxe wandkast op maat laten maken door Goslinga Interieurbouw? We helpen u graag. Neem gerust even contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen? Klik hier

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen? Klik hier

Goslinga Interieurbouw

Volg ons op instagram

Instagram: @bennogoslinga

Volg-ons-op-instagram