inbouwkast op maat laten maken

Ware vakmanschap

INBOUWKAST OP MAAT

Met een inbouwkast op maat maakt u maximaal gebruik van de ruimte. Bij Goslinga Interieurbouw maken we een exclusief ontwerp én vervaardigen we de kast zelf met de hand. Perfect passend in de desbetreffende kamer, in uw favoriete stijl en precies met de functies die u wenst.

Vraag offerte aan
×

Stijlvol & functioneel in één

Onze inbouwkast op maat combineert stijlvol design altijd met praktische elementen. Daarmee sluit de kast niet alleen naadloos aan op uw bestaande interieur, maar voorziet ons ontwerp ook in optimaal gebruiksgemak. Ongeacht waar de kast komt te staan.

Een wandkast op maat

inbouwkast op maat

EXCLUSIEF VOOR U

Wij maken een exclusief ontwerp. Een uniek design, gebaseerd op uw persoonlijke wensen én de beschikbare ruimte op de plek waar de kast geplaatst wordt. Zo weet u zeker dat het meubel perfect opgaat in de kamer en voorzien is van precies de lades, schappen, open ruimtes en andere eigenschappen waar u behoefte aan heeft. Succes gegarandeerd.

Vraag offerte aan

Op basis van uw wensen

VOOR IEDERE KAMER

Wij maken voor iedere kamer een inbouwkast op maat. Van een slimme interieuroplossing voor het opslaan van uw spullen onder een schuin dak, een kast in combinatie met een bureau tot aan een model met spiegel voor uw kleding en garderobe. Inbouwkasten voor een:

  • slaapkamer op maat
  • woonkamer op maat
  • keuken op maat
  • zolder op maat
  • badkamer op maat

Bekijk onze tarieven

Mogelijkheden

STIJLEN & MATERIAAL

We ontwerpen en maken met het grootste gemak een kast houten kast met stalen elementen voor een industriële look, moderne kasten met glazen schuifdeuren (ook greeploos) of een eiken kast met een landelijk tintje. De mogelijkheden van een inbouwkast op maat zijn haast eindeloos.

Vraag offerte aan

Flexibele werkwijze

ONZE AANPAK

Maatwerk kasten vragen om een maatwerk aanpak. Geen project is immers hetzelfde. Daarom komen we graag bij u langs om even kennis te maken, om uw wensen en behoeften te noteren en de beschikbare ruimte op te meten. Op basis daarvan maken we een eerste schets en stellen we een heldere offerte op. Daarmee weet u van tevoren precies wat u kan verwachten.

Bekijk onze werkwijze

Wandkast op maat laten maken

OOK EEN INBOUWKAST OP MAAT LATEN MAKEN?

Wilt u ook een inbouwkast op maat laten maken door Goslinga Interieurbouw? Dat kan. We werken door heel Nederland. Van Amsterdam tot Arnhem en van Eindhoven tot Groningen. Neem vrijblijvend contact met ons op, laat u inspireren door onze voorbeelden en vraag een offerte aan. Geheel vrijblijvend, natuurlijk.

Offerte aanvragen? Klik hier

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen? Klik hier

Goslinga Interieurbouw

Volg ons op instagram

Instagram: @bennogoslinga

Volg-ons-op-instagram