Kledingkast op maat

Ware vakmanschap

Kledingkast op maat

Het vinden van de perfecte kast is lastig. De ene past niet goed in de ruimte, een ander heeft weer niet voldoende opslagruimte. De kledingkast op maat van Goslinga Interieurbouw past wél perfect en heeft ook nog eens alles wat u nodig heeft. Gegarandeerd.

Vraag offerte aan
×

Exclusief voor u ontworpen

De kledingkast op maat wordt niet alleen gemaakt op optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte. De kast voorzien we namelijk ook van een design dat naadloos aansluit op uw interieur. Een exclusief ontwerp op basis van úw wensen en behoeften.

Exclusief ontworpen

Maximale ruimte

Maximale ruimte

Inbouwkasten en kleerkasten op maat kunnen voor iedere ruimte worden gebouwd. Hoe onhandig uw kamer ook is. We ontwerpen bijvoorbeeld kasten voor L-vormige hoeken en vervaardigen handige garderobekasten rond ramen. We benutten de ruimte van anders ongebruikte hoekjes en nissen maximaal.

Vraag offerte aan

Stijlen & Materiaal

STIJLEN & MATERIAAL

Wij vertalen uw persoonlijke stijl feilloos in een exclusief en uniek design dat past bij uw huidige inrichting. Van een strakke, moderne vormgeving tot klassiek en landelijk. Of we ontwerpen de mooiste industriële kasten met veel metaal. Vintage met schuifdeuren. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bekijk onze tarieven

Afgestemd op uw behoefte

Afgestemd op uw behoeften

We daarbij niet alleen de buitenkant van de kledingkast op maat, maar stemmen ook de binnenkant af op uw behoeften. Draagt u veel formele kleding? Dan voegen we bijvoorbeeld extra ruimte voor kledinghangers toe. En heeft u veel schoenen? Houden we ook rekening mee. Één kledingkast voor uw individuele wensen … en die van uw partner.

Vraag offerte aan

Werkwijze kledingkast

Werkwijze

Een maatwerk kledingkast zegt ‘t al: maatwerk. Dat betekent dat ieder project weer anders is. We hanteren dus geen vaste werkwijze, maar houden vast aan een flexibele aanpak. We komen wel graag bij u langs om de situatie te bekijken en uw wensen te inventariseren. Daarmee maken we een eerste tekening en stellen we een heldere offerte op.

Bekijk onze werkwijze

Ook een kledingkast op maat laten maken?

Ook een kledingkast op maat laten maken?

Wilt u ook een luxe kledingkast op maat laten maken? Perfect passend in de ruimte, in uw favoriete stijl en met alles wat u nodig heeft? Neem gerust even contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen? Klik hier

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen? Klik hier

Goslinga Interieurbouw

Volg ons op instagram

Instagram: @bennogoslinga

Volg-ons-op-instagram