Slaapkamer op maat

Ware vakmanschap

Slaapkamer op maat

Begin én eindig de dag vrolijk en goed met een slaapkamer op maat. Onze handige meubels en kasten halen het maximale uit de beschikbare ruimte. Zowel qua opslag als qua vormgeving. Bijzonder, handgemaakt en betaalbaar.

Vraag offerte aan
×

Uw persoonlijke stijl

De slaapkamer is een privé vertrek en zou uw persoonlijke dus als geen ander moeten reflecteren. Daarom maken we een tekening met uniek design op basis van uw eigen voorkeuren en combineren dat met precies de functionaliteiten die u nodig heeft om optimaal te genieten.

Slaapkamer op maat

Onze werkwijze

Van kast tot bed

Bij Goslinga Interieurbouw maken uw slaapkamer op maat. In z’n totaliteit of alleen met de elementen en onderdelen die uw kamer beter maken. Mooier. Functioneler. U kunt daarbij denken aan diverse soorten meubels, waaronder de:

  • slaapkamerkast
  • garderobekast
  • inloopkast
  • bureau
  • bedombouw

Vraag offerte aan

De tarieven

En van vloer tot plafond

We laten ons handgemaakt meubilair daarbij naadloos aansluiten op uw bestaande interieur, maar we kunnen ook uw complete slaapkamer op maat maken. In samenwerking met diverse specialisten leggen we een nieuwe vloer, brengen we elektra aan en schilderen we muren en plafonds. Op die manier vormt het één fijn, dynamisch geheel waarin alles perfect op elkaar is afgestemd.

Bekijk onze tarieven

Goslinga Interieurbouw

Eindeloze mogelijkheden

Dankzij een ruime ervaring in de interieurbouw en een creatieve geest zorgen we namelijk altijd voor unieke interieuroplossingen met oog voor design én functionaliteit. Van een exclusief nachtkastje tot aan een kledingkast voor onder een schuin dak. De mogelijkheden voor een slaapkamer op maat zijn haast eindeloos.

Vraag offerte aan

Hal op maat

Maatwerk aanpak

Geen klus is hetzelfde. Dus ook onze werkwijze en onze tarieven verschillen per project. Desalniettemin komen we wel altijd eerst even langs om kennis te maken en te proeven waar u behoefte aan heeft. Op basis daarvan maken we een eerste tekening en stellen we een heldere offerte op, zodat u precies weet wat u kan verwachten.

Bekijk onze werkwijze

Onze werkwijze

Ook een slaapkamer op maat laten maken?

Wilt u uw slaapvertrek ook voorzien van een unieke, handgemaakte inrichting? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen? Klik hier

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen? Klik hier

Goslinga Interieurbouw

Volg ons op instagram

Instagram: @bennogoslinga

Volg-ons-op-instagram