Goslinga Interieurbouw

Ware vakmanschap

Meubelmaker Wijk bij Duurstede

Maak kennis met Goslinga Interieurbouw, meubelmaker bij Wijk bij Duurstede. Wij combineren unieke ontwerpen met fijnzinnig timmerwerk en creëren zo stijlvolle én functionele meubels op basis van uw persoonlijke wensen. Voor thuis of op kantoor.

Offerte aanvragen
×

Van ontwerp tot montage

Goslinga Interieurbouw is een fullservice meubelmakerij. Wij ontwerpen meubilair dat perfect past in de ruimte en naadloos aansluit op uw interieur om het vervolgens zelf met de hand te vervaardigen en bij u te plaatsen. Kortom, complete interieuroplossingen onder één dak.

Meubelmaker Wijk bij Duurstede

Meubelmaker Wijk bij Duurstede

Exclusieve meubels

Als meubelmaker bij Wijk bij Duurstede creëren we allerlei meubelen voor particulieren en lokale ondernemers. Met op maat gemaakte meubels en interieurs maken we optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en met een tafel op maat creëren we bijvoorbeeld in no-time een centrale eyecatcher. Een greep uit de mogelijkheden zijn eettafelskeukens, tv-meubels, boekenkasten, kledingkasten en badkamermeubels. Als exclusieve meubelmaker voor Wijk bij Duurstede en omgeving, werken we uitsluitend met de materialen die ú mooi vindt en die passen bij uw persoonlijk stijl. Van diverse soorten duurzaam hout voor een landelijk interieur tot aan robuuste metaal en glazen elementen voor een respectievelijk moderne of industriële touch. Alles is mogelijk.

Offerte aanvragen

Met de hand gemaakt

Maatwerk meubels

Meubelmaker Wijk bij Duurstede

Meubelmaker Wijk bij Duurstede

Meubelmaker voor Wijk bij Duurstede

Hoewel we als meubelmaker voor Ede en omstreken fungeren, kunnen we uw ruimtes ook voorzien van een complete make over. We geven daarbij niet alleen de meubels vorm, maar nemen de renovatie in z’n geheel voor u uit handen. Inclusief stucwerk, schilderwerk, vloer leggen en elektra. We maken graag uw woonkamer op maat, keuken op maat, slaapkamer op maat, badkamer op maat of hal op maat. Hoewel we gevestigd zijn in Rhenen, gelden we ook als exclusieve meubelmaker voor Ede of Wageningen. Vanuit onze centrale locatie komen we graag bij u langs om kennis te maken met u, uw wensen en de ruimte waar het meubel moet komen. Zo kunnen we vervolgens een eerste schets maken en een vrijblijvende offerte opstellen. Geen verrassingen achteraf. Wel zo prettig.

Offerte aanvragen

Maatwerk interieurbouw

Frisse ideeën

Wij gaan de uitdaging aan

We gaan graag uw uitdaging aan. We omarmen ‘m zelfs. We zetten frisse ideeën om in bijzondere meubelen en ruimtes. Kwaliteit en service, zonder compromis. Ongeacht de grootte van uw project of uw budget. Samenwerken? Neem gerust even contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u een leuk idee?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen