MEUBELMAKER WIJK BIJ DUURSTEDE

Ware vakmanschap

MEUBELMAKER WIJK BIJ DUURSTEDE

Maak kennis met Goslinga Interieurbouw, meubelmaker bij Wijk bij Duurstede. Wij combineren unieke ontwerpen met fijnzinnig timmerwerk en creëren zo stijlvolle én functionele meubels op basis van uw persoonlijke wensen. Voor thuis of op kantoor.

Vraag offerte aan
×

VAN ONTWERP TOT MONTAGE

Goslinga Interieurbouw is een fullservice meubelmakerij. Wij ontwerpen meubilair dat perfect past in de ruimte en naadloos aansluit op uw interieur om het vervolgens zelf met de hand te vervaardigen en bij u te plaatsen. Kortom, complete interieuroplossingen onder één dak.

Maatwerk interieur

Meubelmaker in Wijk bij Duurstede

EXCLUSIEVE MEUBELS

Als meubelmaker bij Wijk bij Duurstede creëren we allerlei meubelen voor particulieren en lokale ondernemers. Met op maat gemaakte meubels en interieurs maken we optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en met een tafel op maat creëren we bijvoorbeeld in no-time een centrale eyecatcher. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Eettafels
  • keukens
  • tv-meubels
  • boekenkasten
  • kledingkasten
  • badkamermeubels

Vraag offerte aan

Complete ruimtes op maat in Wijk bij Duurstede

VOLLEDIGE INTERIEURBOUW

U kunt ook bij ons terecht voor de volledige interieurbouw. We geven uw ruimte graag een make over. Een nieuwe, frisse look met precies de meubels en elementen die het maximale eruit halen. Zowel qua stijl als qua functionaliteit. Een dynamisch geheel van vloer tot plafond. Kortom, we maken graag uw:

Bekijk onze tarieven

Wandkast op maat laten maken in Wijk bij Duurstede

STIJLEN & MATERIAAL

Als exclusieve meubelmaker voor Wijk bij Duurstede en omgeving, werken we uitsluitend met de materialen die ú mooi vindt en die passen bij uw persoonlijk stijl. Van diverse soorten duurzaam hout voor een landelijk interieur tot aan robuuste metaal en glazen elementen voor een respectievelijk moderne of industriële touch. Alles is mogelijk.

Vraag offerte aan

We gaan de uitdaging aan

MEUBELMAKER VOOR WIJK BIJ DUURSTEDE

Hoewel we fungeren als meubelmaker voor Wijk bij Duurstede, is onze werkplaats gevestigd in Rhenen. Vanuit die centrale locatie staan we zo bij u voor de deur om uw wensen te bespreken en de desbetreffende ruimte te bekijken. Op basis daarvan maken we een eerste 2D of 3D tekening en stellen we een vrijblijvende offerte op. Zo weet u precies wat u van ons kan en mag verwachten. Zonder verrassingen achteraf.

Bekijk onze werkwijze

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen? Klik hier

Goslinga Interieurbouw

Volg ons op instagram

Instagram: @bennogoslinga

Volg-ons-op-instagram