Meubelmaker Ede

Ware vakmanschap

Meubelmaker Ede

Als meubelmaker voor Ede en omstreken voorzien we bij Goslinga Interieurbouw de hele regio van design meubels op maat. Ontworpen en gemaakt op basis van uw persoonlijke wensen. Exclusief, luxe én functioneel.

Vraag offerte aan
×

Ervaar het zelf

Wij creëren natuurlijk maatwerk meubels, maar we creëren vooral een beleving. Treffend design en slimme, praktische elementen maken dat u ons maatwerk meubilair echt kunt ervaren als u de kamer binnenkomt of het meubel gebruikt. Iedere keer opnieuw.

Maatwerk interieur

Van tafel tot kast

Van tafel tot kast

Als allround meubelmaker bij Ede maken we allerlei verschillende meubelstukken. Dankzij een haast oneindige stroom aan frisse ideeën en een ruime ervaring in de productie weten we ieder meubel weer uniek te maken. Van tafel tot kast en alles daartussenin. Denk daarbij aan een:

  • eettafel
  • wandkast
  • keukenblad
  • kledingkast
  • badkamermeubel

Vraag offerte aan

Ook voor complete make overs

Ook voor complete make overs

Hoewel we als meubelmaker voor Ede en omstreken fungeren, kunnen we uw ruimtes ook voorzien van een complete make over. We geven daarbij niet alleen de meubels vorm, maar nemen de renovatie in z’n geheel voor u uit handen. Inclusief stucwerk, schilderwerk, vloer leggen en elektra. We maken graag uw:

  • woonkamer op maat
  • keuken op maat
  • slaapkamer op maat
  • badkamer op maat
  • hal op maat

Bekijk onze tarieven

Een persoonlijk ontwerp

Een persoonlijk ontwerp

Of we nu een tafel, kast of complete kamer voor u mogen produceren, we zorgen altijd voor een op maat gemaakt concept. Een ontwerp in uw persoonlijke stijl en met uw favoriete materialen. Modern of retro, landelijk of industrieel. Van massief hout of met metaal en glas. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Vraag offerte aan

Meubelmaker voor Ede

Meubelmaker voor Ede

Hoewel we gevestigd zijn in Rhenen, gelden we ook als exclusieve meubelmaker voor Ede of Wageningen. Vanuit onze centrale locatie komen we graag bij u langs om kennis te maken met u, uw wensen en de ruimte waar het meubel moet komen. Zo kunnen we vervolgens een eerste schets maken en een vrijblijvende offerte opstellen. Geen verrassingen achteraf. Wel zo prettig.

Bekijk onze werkwijze

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen? Klik hier

Goslinga Interieurbouw

Volg ons op instagram

Instagram: @bennogoslinga

Volg-ons-op-instagram