Meubelmaker Amersfoort

Ware vakmanschap

Meubelmaker Amersfoort

Goslinga Interieurbouw is uw meubelmaker nabij Amersfoort. Wij creëren design meubilair waarin luxe en functionaliteit samenkomen. Ontworpen op basis van uw persoonlijke wensen en met de hand vervaardigd uit de beste materialen.

Vraag offerte aan
×

DE ULTIEME INTERIEURBELEVING

Als interieurbouwer en meubelmaker bij Amersfoort creëren we exclusieve meubels voor uw woning of (bedrijfs)pand. Meubels die u kunt ervaren. Met design dat verrast en opvalt of juist naadloos opgaat in de stijl van uw interieur. Voor de ultieme interieurbeleving.

Maatwerk interieur

Meubelmaker Amersfoort

ALLROUND MEUBELMAKERIJ

Goslinga is een allround meubelmaker voor Amersfoort en omgeving. U kunt bij ons terecht voor een moderne kledingkast met schuifdeuren, maar bijvoorbeeld ook voor een eiken eettafel als eyecatcher in uw woning. Met een ruime ervaring in de interieurbouw en houtbewerking creëren we onder andere:

  • wandkasten
  • tafels op maat
  • garderobekasten
  • keukenbladen
  • badkamermeubels

Vraag offerte aan

Meubelmaker in Amersfoort

RENOVATIE

Toe aan een nieuwe, frisse look? Beter gebruik maken van de beschikbare ruimte? Met slim meubelwerk maken we uw gehele interieur op maat. We ontwerpen en produceren kasten voor schuine daken of voor in een nis en laten desgewenst ook vloeren en muren aansluiten op het geheel. De totale interieuroplossing voor een:

Bekijk onze tarieven

Wandkast op maat laten maken in Amersfoort

ALLES IN ÉÉN

Vanaf de eerste schets tot aan de uiteindelijke montage bij u thuis of op kantoor, bij Goslinga zijn we graag betrokken bij het gehele proces. Alleen zo kunnen we exclusief design op basis van uw wensen, een strakke productie en een feilloze installatie garanderen en heeft u écht nergens meer omkijken naar.

Vraag offerte aan

We gaan de uitdaging aan

MEUBELMAKER VOOR AMERSFOORT

Wij maken uw meubilair persoonlijk. Vanuit onze werkplaats in Rhenen komen we daarom graag eerst bij u langs om uw behoeften te inventariseren en de ruimte te bekijken. Op basis daarvan maken we een eerste 2D of 3D schets en stellen we een vrijblijvende offerte op. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Wel zo fijn.

Bekijk onze werkwijze

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen? Klik hier

Goslinga Interieurbouw

Volg ons op instagram

Instagram: @bennogoslinga

Volg-ons-op-instagram