Keuken op maat

Ware vakmanschap

Keuken op maat

De keuken is vandaag de dag niet meer alleen een plek om te koken. U komt er samen. U beleeft er dingen. Om die ervaringen nóg aangenamer te maken kunt u nu bij Goslinga Interieurbouw een keuken op maat laten maken of kiezen voor een keuken renovatie.

Vraag offerte aan
×

Beleef een maatwerk keuken

Wij maken niet zomaar maatwerk keukens. We creëren belevenis. Een volledig functionele design keuken, afgestemd op uw behoeften en naadloos aansluitend op de rest van uw interieur. Optimaal gebruiksgemak in een stijlvolle uitvoering.

Beleef een maatwerk keuken

Meer dan meubilair

Meer dan meubilair

Een keuken op maat bestaat uit meer dan alleen een uniek aanrechtblad of een maatwerk kookeiland. Daarom gaan we graag een stapje verder met onze handgemaakte keukens. We nemen, indien gewenst, namelijk de complete metamorfose voor onze rekening. Van schilderwerk tot elektra. En ook de apparatuur kunt u natuurlijk gewoon zelf uitkiezen!

Bekijk onze werkwijze

Mogelijkheden voor uw keuken

Mogelijkheden

Naast het bouwen van complete handgemaakte keukens, ontwerpen en produceren we ook losse elementen die uw huidige keuken omtoveren tot uw droomkeuken. Gewoon op basis van uw wensen en de beschikbare ruimte. U kunt daarbij denken aan onderdelen als:

  • kookeilanden
  • keukenbladen
  • keukenkasten
  • spoelbakken
  • afzuigkappen

Vraag offerte aan

Ambachtelijk vakmanschap

Ambachtelijk vakmanschap

Of u nu gaat voor een landelijke keuken op maat of voor een moderne high-end variant, u profiteert bij Goslinga Interieurbouw altijd van ambachtelijk vakmanschap. Écht handgemaakte keukens, met oog voor de kleinste details en een feilloze installatie door echte professionals. Met betonlook, eikenhout, HI-MACS of marmer. Zorgeloos genieten.

Bekijk onze tarieven

Flexibele aanpak

Flexibele aanpak

Iedere maatwerk keuken is weer anders. Dat vraagt om een flexibele werkwijze, aangepast aan uw situatie. Daarom komen we graag langs om die situatie in te schatten en uw behoeften te inventariseren. Zo kunnen we tevens een eerste 2D of 3D tekening maken en een duidelijke offerte opstellen. U weet dus altijd waar u aan toe bent.

Vraag offerte aan

Keuken op maat laten maken?

Keuken op maat laten maken?

Wilt u ook een keuken op maat laten maken? Een compleet nieuw design of alleen een unieke eyecatcher? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Bekijk onze werkwijze

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen? Klik hier

Goslinga Interieurbouw

Volg ons op instagram

Instagram: @bennogoslinga

Volg-ons-op-instagram