Goslinga Interieurbouw

Ware vakmanschap

Kasten op maat

Geef uw interieur een functionele én stijlvolle touch met kasten op maat van Goslinga Interieurbouw! Wij ontwerpen op basis van uw persoonlijke wensen en produceren onze kasten zelf in onze eigen werkplaats. Zo bent u verzekerd van een kast die perfect past. Bij u én bij uw interieur.

Laat u inspireren Offerte aanvragen
×

Exclusief en luxe design

Onze kasten op maat worden exclusief voor u ontworpen. Zo zorgen we ervoor dat al uw gewenste functies erin worden verwerkt. Dat het meubel de perfecte afmetingen heeft en dat het naadloos aansluit op de ruimte en interieurstijl. Daarmee kunt u er altijd van genieten. Iedere dag opnieuw. Gegarandeerd.

Exclusief interieur - Goslinga Interieurbouw

Meubels op maat gemaakt

Mooi design

Exclusief ontwerp

Bij Goslinga maken we alle soorten kasten op maat. We creëren eenvoudig opbergkasten voor de woonkamer of kinderkamer, schuine modellen voor op zolder of een ruime variant voor op de slaapkamer waarin u uw gehele garderobe kwijt kunt. We maken graag gebruik van verschillende materialen om uw droomkast te realiseren. Van houten meubelen (eiken) tot aan stalen frames en glazen schuifdeuren. Al dan niet greeploos. Daarbij kiest u eventueel zelf of u open vakken, lades of schappen wilt en of we bijvoorbeeld ruimte vrij moeten laten voor een spiegel. Alles is mogelijk.

Laat u inspireren

Prachtig design

Kasten op maat

Maatwerk meubels

Volledige interieurbouw

Hoe gaan we te werk

Kast op maat laten maken

Kasten op maat vragen om een persoonlijk aanpak. Alleen zo zijn we namelijk in staat een kast te creëren die écht bij u past. Daarom komen we graag langs om even kennis te maken, uw behoeften en ideeën aan te horen en de ruimte op te meten. Op basis daarvan ontvangt u een eerste ontwerp en een duidelijke offerte met heldere prijzen. Wilt u ook een kast op basis van uw persoonlijke voorkeuren? Eentje die perfect past in uw keuken, op zolder of bijvoorbeeld om uw bureau?

Offerte aanvragen

Maatwerk interieurbouw

Frisse ideeën

Wij gaan de uitdaging aan

We gaan graag uw uitdaging aan. We omarmen ‘m zelfs. We zetten frisse ideeën om in bijzondere meubelen en ruimtes. Kwaliteit en service, zonder compromis. Ongeacht de grootte van uw project of uw budget. Samenwerken? Neem gerust even contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u een leuk idee?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen