Interieurbouwer-Zwolle

Ware vakmanschap

Interieurbouwer Zwolle

Exclusief. Esthetisch fraai. En helemaal op maat. Als interieurbouwer voor Zwolle en omgeving ontwerpen en produceren wij de luxe interieurs die uw specifieke ruimte nieuw leven inblazen. Altijd stijlvol én functioneel. Voor iedere ruimte een oplossing.

Vraag offerte aan
×

WIE WE ZIJN

Wij zijn Goslinga Interieurbouw. Wij schetsen unieke design meubels om die vervolgens met de hand te vervaardigen. Items die perfect passen in de ruimte en aansluiten op het bestaande interieur – of die er juist scherp tegen afsteken. Voor een echte interieurbeleving en volledige bnutting van uw ruimte.

Maatwerk interieur

Interieurbouwer in Zwolle

VAN TAFEL TOT KAST

Of u nu op zoek bent naar een opvallende eettafel of een slimme interieuroplossing voor de loze ruimte in uw hal, als allround interieurbouwer bij Zwolle in de buurt helpen wij u altijd aan een maatwerk meubel dat aan al uw wensen voldoet. Gewoon in uw favoriete stijl. U schakelt ons in voor onder andere:

  • wandkasten
  • kledingkasten
  • inloopkast
  • eettafels
  • schuifdeurkasten

Vraag offerte aan

Complete ruimtes op maat

EN EEN STAPJE VERDER

We gaan bij Goslinga eventueel zelfs nog een stapje verder. Als full service interieurbouwer bij Zwolle nemen we namelijk desgewenst ook de complete verbouwing van uw interieur voor onze rekening. Samen met onze partners zorgen we voor een volledige make over. Inclusief maatwerk meubels, feilloos installatie en perfecte afwerking.

We werken natuurlijk ook aan graag aan uw winkelinrichting, aan een eyecatcher voor in uw horecazaak of aan ander zakelijk interieur!

Bekijk onze tarieven

Op basis van uw individuele behoefte

IN UW PERSOONLIJKE STIJL

Uw wensen, behoeften en persoonlijke stijl vormen de leidraad voor onze exclusieve ontwerpen. We creëren zowel moderne of industriële meubels als landelijke stukken voor in bijvoorbeeld een jaren 30 woning. Natuurlijk altijd praktisch ingestoken en met optimaal gebruik van de beschikbare ruimte.

Vraag offerte aan

Interieurbouwer-voor-Zwolle-en-omstreken

INTERIEURBOUWER REGIO ZWOLLE

Kortom, wij zijn de interieurbouwer voor Zwolle en omgeving. Voor exclusief en persoonlijk design in uw eigen huis als ook uniek zakelijk interieur voor in winkels, kantoren en de horeca. Dus ook voor uw een nieuwe balie of make-over van u restaurant. Vanuit onze centraal gelegen meubelmakerij in Rhenen komen we graag bij u langs om uw wensen te bespreken en de ruimte te bekijken, zodat we een eerste schets kunnen maken en een heldere offerte op kunnen stellen. Geheel vrijblijvend natuurlijk.

Bekijk onze werkwijze

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen? Klik hier

Goslinga Interieurbouw

Volg ons op instagram

Instagram: @bennogoslinga

Volg-ons-op-instagram