Goslinga Interieurbouw

Ware vakmanschap

Interieurbouwer Utrecht

Oog voor detail. Finesse. Exclusieve ontwerpen, met de hand vervaardigd. Wij nemen onze werkervaring uit de jachtbouw mee naar uw woning. Maak kennis met Goslinga Interieurbouw.

Offerte aanvragen
×

Wij zijn Goslinga

Wij zijn Goslinga, interieurbouwer voor Utrecht en omgeving. Wij voorzien bedrijven en particulieren van maatwerk Interieurs. Ontworpen op basis van uw wensen en onze creatieve geest, Volledig met de hand vervaardigd en exclusief voor u gemaakt.

Interieurbouwer Utrecht

Interieurbouwer Utrecht

Onze meubelen

Het meubilair heeft een grote impact op de uitstraling van uw interieur. Subtiel vormgegeven kasten of juist echte eyecatchers geven uw inrichting karakter. Onze maatwerk oplossingen geven een persoonlijke draai aan uw ruimte. Ongeacht de kamer. Wij maken immers diverse soorten meubels op maat, waaronder eettafels, tv-meubels, wandkasten, keukens, badkamermeubels, kledingkasten en schuifdeurkasten. Dekt een nieuwe tafel of kast de lading niet helemaal? Als full service interieurbouwer in Utrecht geven uw ruimte desgewenst ook een totale renovatie. Van de vloer tot aan het plafond en van de elektra tot aan het stucwerk. Hiermee halen we samen met onze partners het onderste uit de kan qua ruimtegebruik en persoonlijk design, zoals een woonkamer op maat, keuken op maat, slaapkamer op maat, badkamer op maat of een hal op maat.

Offerte aanvragen

Met de hand gemaakt

Maatwerk meubels

Maatwerk meubel

 

Interieurbouwer Utrecht

Interieurbouwer voor Utrecht e.o.

Goslinga is zowel voor particulieren als organisaties en bedrijven de exclusieve interieurbouwer bij Utrecht in de buurt. Wij leveren ook slimme interieuroplossingen aan kantoorpanden, winkels, cafés en restaurants. Om maar eens wat te noemen. Met o.a. een ruime ervaring in de scheepsbouw tillen we ook uw zakelijke interieur naar een hoger niveau. Dus voor uw zakelijk interieur kunt u tevens bij ons terecht. Vanuit onze werkplaats in het centraal gelegen Rhenen reizen wij door het hele land om uw wensen te bespreken en om te bekijken wat de mogelijkheden zijn om uw ruimte zo stijlvol en praktisch mogelijk in te richten. Op basis daarvan maken wij een eerste 2D of 3D tekening en stellen we een heldere offerte op. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Offerte aanvragen

Maatwerk interieurbouw

Frisse ideeën

Wij gaan de uitdaging aan

We gaan graag uw uitdaging aan. We omarmen ‘m zelfs. We zetten frisse ideeën om in bijzondere meubelen en ruimtes. Kwaliteit en service, zonder compromis. Ongeacht de grootte van uw project of uw budget. Samenwerken? Neem gerust even contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u een leuk idee?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen