Interieurbouwer utrecht

Ware vakmanschap

Interieurbouwer Utrecht

U ziet het liefst exclusief design in uw interieur. Meubels in uw persoonlijk stijl die doen waar ze voor gemaakt zijn. Als interieurbouwer in Utrecht ontwerpen, produceren en plaatsen wij die unieke items voor u. Een maatwerk interieur naar uw wensen!

Vraag offerte aan
×

WIJ ZIJN GOSLINGA

Wij zijn Goslinga, interieurbouwer voor Utrecht en omgeving. Wij voorzien bedrijven en particulieren van maatwerk Interieurs. Ontworpen op basis van uw wensen en onze creatieve geest, Volledig met de hand vervaardigd en exclusief voor u gemaakt.

Maatwerk interieur

Interieurbouwer in utrecht

Onze meubelen

Het meubilair heeft een grote impact op de uitstraling van uw interieur. Subtiel vormgegeven kasten of juist echte eyecatchers geven uw inrichting karakter. Onze maatwerk oplossingen geven een persoonlijke draai aan uw ruimte. Ongeacht de kamer. Wij maken immers diverse soorten meubels op maat, waaronder:

  • eettafels
  • tv-meubels
  • wandkasten
  • keukens
  • badkamermeubels
  • kledingkasten
  • schuifdeurkasten

Vraag offerte aan

Complete ruimtes op maat

Totale renovatie

Dekt een nieuwe tafel of kast de lading niet helemaal? Als full service interieurbouwer in Utrecht geven uw ruimte desgewenst ook een totale renovatie. Van de vloer tot aan het plafond en van de elektra tot aan het stucwerk. Hiermee halen we samen met onze partners het onderste uit de kan qua ruimtegebruik en persoonlijk design.

Bekijk onze tarieven

Op basis van uw individuele behoefte

PARTICULIER & ZAKELIJK

Goslinga is zowel voor particulieren als organisaties en bedrijven de exclusieve interieurbouwer bij Utrecht in de buurt. Wij leveren ook slimme interieuroplossingen aan kantoorpanden, winkels, cafés en restaurants. Om maar eens wat te noemen. Met o.a. een ruime ervaring in de scheepsbouw tillen we ook uw zakelijke interieur  naar een hoger niveau. Dus voor uw zakelijk interieur kunt u tevens bij ons terecht.

Vraag offerte aan

Interieurbouwer-voor-utrecht-en-omstreken

INTERIEURBOUWER VOOR UTRECHT E.O.

Vanuit onze werkplaats in het centraal gelegen Rhenen reizen wij door het hele land om uw wensen te bespreken en om te bekijken wat de mogelijkheden zijn om uw ruimte zo stijlvol en praktisch mogelijk in te richten. Op basis daarvan maken wij een eerste 2D of 3D tekening en stellen we een heldere offerte op. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Bekijk onze werkwijze

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen? Klik hier

Goslinga Interieurbouw

Volg ons op instagram

Instagram: @bennogoslinga

Volg-ons-op-instagram