Goslinga Interieurbouw

Ware vakmanschap

Interieurbouwer Rotterdam

Goslinga ontwerpt, produceert en monteert exclusief meubilair voor particulieren en bedrijven die hun inrichting willen upgraden met stijlvolle én functionele items. Een flexibele en persoonlijke interieurbouwer voor Rotterdam en omgeving.

Offerte aanvragen
×

Meubels met emotie

Met unieke ontwerpen gebaseerd op uw eigen wensen en behoeften, brengen we emotie in huis. Items die u keer op keer echt beleeft als u de kamer binnenkomt. Gers design dat nooit verveelt en ondertussen ook nog praktisch ingestoken is. Gegarandeerd.

Interieurbouwer Rotterdam

Interieurbouwer Rotterdam

Persoonlijk interieurontwerp

Goslinga is de interieurbouwer bij Rotterdam met ruime ervaring in het ontwerp en de vervaardiging van allerlei soorten meubels. Van een perfect passende kledingkast voor op de slaapkamer tot aan maatwerk keukenbladen – en alles daar tussenin. Een mix van oud en nieuw, zoals de stad zelf. Een paar mogelijkheden zijn een eettafel op maat, keuken op maat, tv-meubel op maat, wandkast op maat, dressoir op maat of een badkamermeubel op maat. Wij geloven dat we het beste bereiken met persoonlijk interieurontwerp. Met ideeën gebaseerd op uw persoonlijke wensen en op de ruimte waarin het meubel komt te staan. Meubels die feilloos doen waar ze voor gemaakt zijn en perfect aansluiten op uw bestaande interieur – of zich daar juist van weten te onderscheiden. Vrolijk als de Markthal, industrieel en ruig als de haven.

Offerte aanvragen

Met de hand gemaakt

Maatwerk meubels

Maatwerk meubel

 

Interieurbouwer voor Rotterdam

Als allround interieurbouwer voor Rotterdam en omgeving laten we onze design meubels ook graag schitteren in een op maat gemaakt decor. Zo kunnen we bijvoorbeeld optimaal gebruik maken van de ruimte in appartementen in De Rotterdam of Calypso of laten we het interieur naadloos aansluiten bij uw Kubuswoning. U schakelt ons in , voor een maatwerk woonkamer maatwerk keuken, maatwerk badkamer, maatwerk slaapkamer en een maatwerk hal. Wij voorzien klanten uit het hele land van persoonlijk interieurontwerp, exclusief meubilair en unieke inrichtingen. Onze centraal gelegen werkplaats in Rhenen maakt ons niet alleen interieurbouwer voor Rotterdam, maar bijvoorbeeld ook voor Den Haag, Gouda of Dordrecht. Daarbij hebben we een ‘niet lullen, maar poetsen’-mentaliteit. We komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en de ruimte in kwestie te bekijken, zodat we meteen een eerste schets kunnen maken en een vrijblijvende offerte kunnen opstellen.

Offerte aanvragen

Maatwerk interieurbouw

Frisse ideeën

Wij gaan de uitdaging aan

We gaan graag uw uitdaging aan. We omarmen ‘m zelfs. We zetten frisse ideeën om in bijzondere meubelen en ruimtes. Kwaliteit en service, zonder compromis. Ongeacht de grootte van uw project of uw budget. Samenwerken? Neem gerust even contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u een leuk idee?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen