Interieurbouwer Arnhem

Ware vakmanschap

Interieurbouwer Arnhem

Maak kennis met Goslinga. Als meubelmaker en interieurbouwer voor Arnhem combineren wij uw favoriete stijl met de door u gewenste functionaliteiten in unieke ontwerpen en produceren deze in onze eigen werkplaats. Dat is echt design op maat.

Vraag offerte aan
×

IN IEDERE STIJL

Als allround meubelmakerij en interieurbouwer bij Arnhem maken we uw meubels, kamer of kantoor helemaal naar wens. Dat betekent dat we onze creaties naadloos aan laten sluiten op uw interieur. Ongeacht of het nu gaat om een moderne, industriële of landelijke stijl.

Maatwerk interieur

Interieurbouw in Amsterdam

DESIGN MEUBELS

Bij Goslinga maken we allerlei soorten meubels op maat. Altijd op basis van exclusieve ontwerpen en met de hand gemaakt in onze eigen werkplaats. Van een kast voor in die schuine hoek op zolder tot aan een unieke eettafel waaraan u graag plaatsneemt. Iedere dag opnieuw. Laat u verrassen door onze:

  • eettafels
  • tv-meubels
  • wandkasten
  • badkamermeubels
  • kledingkasten

Vraag offerte aan

interieurbouwer te arnhem

OOK VOOR RENOVATIE

Samen met onze partners nemen we ook de totale renovatie van uw kamers voor onze rekening. Hiermee geven we uw gehele interieur in één keer helemaal vorm en halen we ondertussen het onderste uit de kan wat betreft gebruik van de beschikbare ruimte. U schakelt ons als interieurbouwer bij Arnhem dus ook in voor een:

Bekijk onze tarieven

Wandkast op maat laten maken

PARTICULIER & ZAKELIJK

Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven. We voorzien u graag van een eyecatcher in uw zaak of bedrijfshal, maar maken ook gewoon een kast op maat voor in uw keuken. Met verfrissende ideeën en vakmanschap op basis van jarenlange ervaring creëren we altijd de perfecte interieuroplossing. Voor iedere ruimte.

Vraag offerte aan

We gaan de uitdaging aan

MAAK KENNIS MET GOSLINGA, INTERIEURBOUWER BIJ ARNHEM

Goslinga is uw persoonlijke interieurbouwer bij Arnhem in de buurt. Vanuit onze werkplaats in Rhenen staan we namelijk in een mum van tijd bij u voor de deur om uw wensen te inventariseren en de ruimte in kwestie te bekijken. Dat stelt ons in staat om snel een eerste concept te ontwikkelen en een heldere offerte op te stellen. Vraag nu een offerte aan en laat u verleiden door onze creaties.

Bekijk onze werkwijze

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen? Klik hier

Goslinga Interieurbouw

Volg ons op instagram

Instagram: @bennogoslinga

Volg-ons-op-instagram