Interieurbouwer-Apeldoorn

Ware vakmanschap

Interieurbouwer Apeldoorn

Goslinga is de interieurbouwer voor Apeldoorn en omstreken. Wij ontwerpen en produceren unieke design meubels op maat. Items die voldoen aan al uw wensen en naadloos passen in uw interieur. Functioneel én stijlvol in één. Een interieur om bij weg te dromen.

Vraag offerte aan
×

VOOR EEN BELEVING

Bij Goslinga gaan we voor niets minder dan een beleving. We laten het design naadloos aansluiten op het bestaande interieur of zorgen juist voor een eye-catching contrast. Op die manier creëren we een beleving die u blijft ervaren als u de ruimte binnenkomt. En dit alles met de meest luxe en moderne materialen op de markt.

Maatwerk interieur

Interieurbouwer in Apeldoorn

Van meubels...

Als veelzijdige interieurbouwer voor Apeldoorn en omgeving maken wij een breed scala aan meubelstukken. Dankzij een vracht aan ervaring en een unieke kijk op interieurontwerp weten we iedere keer weer een exclusief en verfrissend item te realiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een:

  • eettafel
  • tv-meubel
  • keuken
  • wandkast
  • kledingkast
  • badkamermeubel
  • schuifdeurkast

Vraag offerte aan

Complete ruimtes op maat

... Tot ruimtes

Als interieurbouwer bij Apeldoorn voorzien we bedrijven en particulieren van bijzonder meubilair dat perfect past in de ruimte. Zowel qua maatvoering als qua sfeer. Daarom houden we ons ook graag bezig met complete make-overs van uw ruimte. We vormen één partij voor de gehele renovatie. Voor een echte:

Bekijk onze tarieven

Op basis van uw individuele behoefte

PERSOONLIJK INTERIEURONTWERP

Of het nu gaat om één enkel meubelstuk of complete renovatie, bij Goslinga maken we ieder interieurontwerp helemaal op maat. Op basis van uw persoonlijke voorkeuren en stijl creëren we een retro, industrieel of juist modern interieur. Altijd handgemaakt, vervaardigd van hoogwaardige materialen en inclusief feilloze montage bij u thuis.

Vraag offerte aan

Interieurbouwer-voor-Apeldoorn-en-omstreken

INTERIEURBOUWER VOOR APELDOORN

Vanuit onze centrale locatie in Rhenen werken we door het hele land. Daarmee gelden we bijvoorbeeld ook als exclusieve interieurbouwer voor Apeldoorn, Barneveld of Deventer. We staan in no-time bij u op de stoep om kennis te maken, uw wensen te inventariseren en om de desbetreffende ruimte te bekijken. Op basis daarvan maken we de eerste tekeningen en stellen we een vrijblijvende offerte op. Zo weet u precies waar u aan toe bent. wel zo prettig.

Bekijk onze werkwijze

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen? Klik hier

Goslinga Interieurbouw

Volg ons op instagram

Instagram: @bennogoslinga

Volg-ons-op-instagram