Goslinga Interieurbouw

Ware vakmanschap

Interieurbouwer Apeldoorn

Goslinga is de interieurbouwer voor Apeldoorn en omstreken. Wij ontwerpen en produceren unieke design meubels op maat. Items die voldoen aan al uw wensen en naadloos passen in uw interieur. Functioneel én stijlvol in één. Een interieur om bij weg te dromen.

Offerte aanvragen
×

Voor een beleving

Bij Goslinga gaan we voor niets minder dan een beleving. We laten het design naadloos aansluiten op het bestaande interieur of zorgen juist voor een eye-catching contrast. Op die manier creëren we een beleving die u blijft ervaren als u de ruimte binnenkomt. En dit alles met de meest luxe en moderne materialen op de markt.

Interieurbouwer Apeldoorn

Apeldoorn interieurbouwer

Van meubels tot ruimtes

Als veelzijdige interieurbouwer voor Apeldoorn en omgeving maken wij een breed scala aan meubelstukken. Dankzij een vracht aan ervaring en een unieke kijk op interieurontwerp weten we iedere keer weer een exclusief en verfrissend item te realiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een eettafel, tv-meubel, keuken, wandkast, kledingkast, badkamermeubel en schuifdeurkast. Als interieurbouwer bij Apeldoorn voorzien we bedrijven en particulieren van bijzonder meubilair dat perfect past in de ruimte. Zowel qua maatvoering als qua sfeer. Daarom houden we ons ook graag bezig met complete make-overs van uw ruimte. We vormen één partij voor de gehele renovatie. Voor een echte woonkamer op maat, keuken op maat, badkamer op maat, slaapkamer op maat of hal op maat.

Offerte aanvragen

Met de hand gemaakt

Maatwerk meubels

Maatwerk meubels

 

Interieurbouwer Apeldoorn

Interieurbouwer voor Apeldoorn

Of het nu gaat om één enkel meubelstuk of complete renovatie, bij Goslinga maken we ieder interieurontwerp helemaal op maat. Op basis van uw persoonlijke voorkeuren en stijl creëren we een retro, industrieel of juist modern interieur. Altijd handgemaakt, vervaardigd van hoogwaardige materialen en inclusief feilloze montage bij u thuis. Vanuit onze centrale locatie in Rhenen werken we door het hele land. Daarmee gelden we bijvoorbeeld ook als exclusieve interieurbouwer voor Apeldoorn, Barneveld of Deventer. We staan in no-time bij u op de stoep om kennis te maken, uw wensen te inventariseren en om de desbetreffende ruimte te bekijken. Op basis daarvan maken we de eerste tekeningen en stellen we een vrijblijvende offerte op. Zo weet u precies waar u aan toe bent. wel zo prettig.

Offerte aanvragen

Maatwerk interieurbouw

Frisse ideeën

Wij gaan de uitdaging aan

We gaan graag uw uitdaging aan. We omarmen ‘m zelfs. We zetten frisse ideeën om in bijzondere meubelen en ruimtes. Kwaliteit en service, zonder compromis. Ongeacht de grootte van uw project of uw budget. Samenwerken? Neem gerust even contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u een leuk idee?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen