Goslinga Interieurbouw

Ware vakmanschap

Interieurbouwer Amsterdam

Goslinga is de interieurbouwer voor Amsterdam en omstreken. Wij maken exclusieve meubels in uw favoriete stijl. Perfect passend in het bestaande of nieuwe interieur en met optimaal gebruik van de ruimte. Ervaar het zelf.

Offerte aanvragen
×

Unieke ontwerpen

Wij maken unieke ontwerpen op basis van uw persoonlijke wensen en de ruimte waarin het meubel komt te staan. Op die manier combineren we uitstraling met functionaliteit en zorgen we voor eyecatching meubilair dat doet waar ‘t voor gemaakt is.

Interieurbouwer Amsterdam

Interieurbouwer Amsterdam

Maatwerk meubelen

Als interieurbouwer voor Amsterdam maken wij maatwerk meubels. We maken bijvoorbeeld kasten die feilloos passen in een nis om optimaal gebruik te maken van de ruimte in een grachtenpand in het centrum. Maar we laten ook het design van andere meubels aansluiten op uw eigen interieur, waaronder eettafels, dressoirs, wandkasten, badkamermeubels, kledingkasten. Goslinga is een allround interieurbouwer met Amsterdam als werkgebied. We beperken ons niet tot een art nouveau of deco stijl, maar creëren een interieurbeleving op basis van u mooi vindt. Van moderne meubels met minimalistisch design tot aan een industrieel of warm en landelijk decor … en alles daartussenin.

Offerte aanvragen

Met de hand gemaakt

Maatwerk meubels

Maatwerk meubels

 

Interieurbouwer Amsterdam

Interieurbouwer voor Amsterdam

Naast meubels voorzien we desgewenst de gehele woning van een make-over. Een totale renovatie waarbij we één dynamisch en harmonieus geheel creëren. Van de vloer tot aan het plafond. Van badkamermeubel tot keuken. Stijlvol en functioneel in één. Samen met onze partners gaan we graag aan de slag en maken we uw woonkamer op maat, keuken op maat, badkamer op maat, slaapkamer op maat of hal op maat. Vanuit onze werkplaats in het centraal gelegen Rhenen staan wij als interieurbouwer voor Amsterdam zo bij u op de stoep om uw wensen te bespreken en om de mogelijkheden van uw ruimte in kaart te brengen. Daarmee maken we een eerst 2D of 3D schets en stellen we een heldere offerte op. Zonder verrassingen achteraf. Daarmee weet u precies waar u aan toe bent.

Offerte aanvragen

Maatwerk interieurbouw

Frisse ideeën

Wij gaan de uitdaging aan

We gaan graag uw uitdaging aan. We omarmen ‘m zelfs. We zetten frisse ideeën om in bijzondere meubelen en ruimtes. Kwaliteit en service, zonder compromis. Ongeacht de grootte van uw project of uw budget. Samenwerken? Neem gerust even contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u een leuk idee?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen