Interieurbouwer Amsterdam

Ware vakmanschap

Interieurbouwer Amsterdam

Goslinga is de interieurbouwer voor Amsterdam en omstreken. Wij maken exclusieve meubels in uw favoriete stijl. Perfect passend in het bestaande of nieuwe interieur en met optimaal gebruik van de ruimte. Ervaar het zelf.

Vraag offerte aan
×

UNIEKE ONTWERPEN

Wij maken unieke ontwerpen op basis van uw persoonlijke wensen en de ruimte waarin het meubel komt te staan. Op die manier combineren we uitstraling met functionaliteit en zorgen we voor eyecatching meubilair dat doet waar ‘t voor gemaakt is.

Maatwerk interieur

Interieurbouw in Amsterdam

MAATWERK MEUBELEN

Als interieurbouwer voor Amsterdam maken wij maatwerk meubels. We maken bijvoorbeeld kasten die feilloos passen in een nis om optimaal gebruik te maken van de ruimte in een grachtenpand in het centrum. Maar we laten ook het design van andere meubels aansluiten op uw eigen interieur, waaronder:

  • eettafels
  • dressoirs
  • wandkasten
  • badkamermeubels
  • kledingkasten

Vraag offerte aan

interieurbouwer te Amsterdam

COMPLETE MAKE-OVER

Naast meubels voorzien we desgewenst de gehele woning van een make-over. Een totale renovatie waarbij we één dynamisch en harmonieus geheel creëren. Van de vloer tot aan het plafond. Van badkamermeubel tot keuken. Stijlvol en functioneel in één. Samen met onze partners gaan we graag aan de slag en maken we uw:

Bekijk onze tarieven

Wandkast op maat laten maken

STIJLEN & MATERIAAL

Goslinga is een allround interieurbouwer met Amsterdam als werkgebied. We beperken ons niet tot een art nouveau of deco stijl, maar creëren een interieurbeleving op basis van u mooi vindt. Van moderne meubels met minimalistisch design tot aan een industrieel of warm en landelijk decor … en alles daartussenin.

Vraag offerte aan

We gaan de uitdaging aan

INTERIEURBOUWER VOOR AMSTERDAM

Vanuit onze werkplaats in het centraal gelegen Rhenen staan wij als interieurbouwer voor Amsterdam zo bij u op de stoep om uw wensen te bespreken en om de mogelijkheden van uw ruimte in kaart te brengen. Daarmee maken we een eerst 2D of 3D schets en stellen we een heldere offerte op. Zonder verrassingen achteraf. Daarmee weet u precies waar u aan toe bent.

Bekijk onze werkwijze

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen? Klik hier

Goslinga Interieurbouw

Volg ons op instagram

Instagram: @bennogoslinga

Volg-ons-op-instagram