Goslinga Interieurbouw

Ware vakmanschap

Interieurbouwer Amersfoort

Wij zijn Goslinga, interieurbouwer voor Amersfoort en omgeving. Wij maken interieurs en meubels op maat en geven uw ruimtes desgewenst een complete make-over. Maar dan wel op basis van eigen, exclusieve ontwerpen en luxe, handgemaakte producten.

Offerte aanvragen
×

Beleef uw interieur

Bij Goslinga maken we niet zomaar meubels of richten uw vertrek slim in. We gaan voor de ultieme beleving. Een ervaring waarin stijl en functionaliteit één dynamisch geheel vormen. Daar plukt u nog jarenlang de vruchten van.

Interieurbouwer Amersfoort

Interieurbouwer Amersfoort

Maatwerk meubels

Wij zijn een veelzijdige interieurbouwer bij Amersfoort in de buurt. Dat wil zeggen dat we een ruime ervaring hebben met het ontwerp en de productie van allerlei soorten meubels en betimmeringen. Van prachtige keukenbs tot een one of a kind kledingkast voor op de slaapkamer. Een greep uit de mogelijkheden: een eettafel, tv-meubel, keuken, dressoir, wandkast, badkamermeubel of een schuifdeurkast. Bij Goslinga Interieurbouw zijn we graag betrokken bij het hele project. Vanaf de eerste schets tot aan een vakkundige montage door onze eigen mensen. Daarmee weten wij en u zeker dat u optimaal kunt genieten van uw nieuwe items of hernieuwde interieur. Zonder gedoe en zonder verrassingen achteraf. Wel zo prettig.

Offerte aanvragen

Met de hand gemaakt

Maatwerk meubels

Maatwerk meubel

 

Interieurbouwer bij Amersfoort

Naast het creëren van maatwerk meubelen, fungeren we desgewenst ook als full service interieurbouwer voor Amersfoort en omstreken. Dat houdt in dat we ook kamers en bedrijfsruimtes een complete restyling geven. Zo haalt u echt het maximale uit uw ruimte, zowel qua sfeer als functionaliteit. We maken graag uw woonkamer op maat, keuken op maat, badkamer op maat, slaapkamer op maat en hal op maat. Hoewel u onze meubels door het hele land kunt vinden, werken we ook graag lokaal. We zijn dus interieurbouwer voor Amersfoort, maar bijvoorbeeld ook voor Barneveld en Utrecht. Vanuit onze werkplaats in Rhenen staan we altijd in een mum van tijd bij u voor de deur om kennis te maken, uw wensen te bespreken en de situatie te bekijken. Daarmee kunnen we een eerste tekeningen maken en u een passende, vrijblijvende offerte sturen. Helder en duidelijk.

Offerte aanvragen

Maatwerk interieurbouw

Frisse ideeën

Wij gaan de uitdaging aan

We gaan graag uw uitdaging aan. We omarmen ‘m zelfs. We zetten frisse ideeën om in bijzondere meubelen en ruimtes. Kwaliteit en service, zonder compromis. Ongeacht de grootte van uw project of uw budget. Samenwerken? Neem gerust even contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u een leuk idee?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen