Zijn maatwerk meubels duur

Zijn maatwerk meubels duur?

×
Ga terug naar het overzicht
Maatwerk meubels

Zijn maatwerk meubels duur?

Maatwerk meubels zijn enorm interessant, want bij standaard meubilair bent u afhankelijk van; het ontwerp, de materialen die zijn gebruikt en de afmetingen die het meubelstuk heeft. Hoe u het ook wendt of keert, maar bij voorgefabriceerde meubels moet u altijd concessies maken. Daarom is het ook slim dat u voor deze oplossing kiest en een expert, zoals Goslinga Interieurbouw, inschakelt om de meubels die u wenst voor u te maken. Maar zijn maatwerk meubels duur?

Wat is duur?

Uiteraard kosten meubels geld, maar wanneer is het duur of zelfs te duur. U kunt kiezen voor voorgefabriceerde meubels en ontwerpen waar u niet geheel tevreden over bent en waarmee u wat geld kunt besparen, maar als u snel uitgekeken raakt op uw keuze en alsnog een investering moet doen voor een ander meubelstuk, bent u uiteindelijk nog meer geld kwijt. In alle eerlijkheid is een product pas duur op het moment dat u er uiteindelijk geen plezier of profijt van heeft.

De prijs van maatwerk meubels

Als we puur spreken over de prijs, dan klopt het inderdaad dat maatwerk meubels een stuk duurder zijn dan meubels die u bij iedere willekeurige meubelzaak kunt kopen. Maar u krijgt er ook ontzettend veel voor terug. U heeft namelijk de complete controle over het ontwerp, de afmetingen en over de materialen die worden gebruikt.

Logischerwijs kosten grotere meubels en bepaalde materialen meer geld dan kleinere meubels die bijvoorbeeld van goedkopere houtsoorten of andere materialen zijn vervaardigd. Maar vanwege het feit dat u meer controle heeft en meer keuze hebt, kunt u ook zelf bepalen hoe duur het meubelstuk uiteindelijk kost.

Waarom kost maatwerk meubels meer geld?

De kosten van maatwerk meubels zijn iets hoger dan standaard oplossingen, maar dat is ook logisch. Ze worden namelijk met de hand vervaardigd door de specialist en andere werkzaamheden, zoals het ontwerp, zitten in de prijs inbegrepen. Feitelijk betaalt u voor gefabriceerde meubels op basis van een standaardontwerp meer, omdat de kosten voor het ontwerp allang zijn terugverdiend op het moment dat u het meubelstuk koopt.

Uiteraard kost het vervaardigen van maatwerk meubels ook een hoop tijd en dan kost het ook meer geld. In tegenstelling tot meubels die machinaal zijn vervaardigd, worden op maat gemaakte meubels met de grootste zorg geassembleerd. Wat dan ook weer resulteert in unieke meubelstukken die niemand anders heeft, maar ook in meubels van de hoogste kwaliteit. Die zijn erop gebouwd om jarenlang mee te gaan.

Een hoop voordelen

Mag het dan als een nadeel worden gezien dat maatwerk meubels meer geld kost? Absoluut niet, want ze brengen een hoop voordelen met zich mee. U heeft meer controle over het ontwerp, de afmetingen en u kunt kiezen uit het materiaal waarvan ze worden vervaardigd, terwijl u een meubelstuk of meubels krijgt die helemaal op uw wensen aansluit. Het zijn ook meubels die niemand anders heeft en die ook hoogkwalitatief en duurzaam zijn. Dat betekent dat u van uw keuze jarenlang plezier heeft en de komende jaren weinig tot geen additionele investeringen hoeft te doen om uw woning naar uw smaak in te richten. Laat u inspireren door de maatwerk meubels van Goslinga Interieurbouw.

Tot slot

Wilt u meer weten over onze maatwerk meubels? Wij staan u graag te woord.

Vraag offerte aan

Ga terug naar het overzicht
Maatwerk interieurbouw

Frisse ideeën

Wij gaan de uitdaging aan

We gaan graag uw uitdaging aan. We omarmen ‘m zelfs. We zetten frisse ideeën om in bijzondere meubelen en ruimtes. Kwaliteit en service, zonder compromis. Ongeacht de grootte van uw project of uw budget. Samenwerken? Neem gerust even contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u een leuk idee?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen