TV meubel op maat

TV meubel op maat laten maken? Laat u inspireren

×
Ga terug naar het overzicht
TV meubel op maat

TV meubel op maat laten maken? Laat u inspireren

Weet u wat het grootste nadeel aan voorgefabriceerde tv meubels is? Het nadeel is dat de tv meubels die u bij de gemiddelde meubelzaak kunt aanschaffen, voorzien zijn van een aantal vaste vakken en afmetingen. Een net iets grotere tv of meerdere apparaten, die u zou willen aansluiten, passen net wel of niet in het tv meubel dat u op het oog heeft. In de regel moet u uitwijken naar meubels die niet 100% op uw wensen aansluiten en dat is zeer vervelend.

Daarom is het ook verstandig om te kiezen voor het op maat laten maken van uw tv meubel. Zodat u zelf de controle heeft over hoe het tv meubel eruit komt te zien en dat ie ook van alle gemakken is voorzien, zodat u de televisie en de bijbehorende apparatuur, zoals een mediabox, spelcomputer, soundbar en Blu-ray Disc speler, makkelijk kwijt kunt.

Vrije keuze in afmetingen en opbergruimte

Een voordeel is dat wanneer u een tv meubel op maat laat maken, dat u zelf kunt kiezen hoe groot het tv meubel moet worden en hoeveel opbergruimte u nodig heeft. U kunt ook bepalen in welke delen van de kest uitsparingen moeten worden gemaakt voor een succesvol kabelmanagement of waar de gaten moeten komen, zodat stekkers en kabels erdoorheen getrokken kunnen worden. Op die manier krijgt u een uniek tv meubel waarbij u niet alleen alles kwijt kunt, maar ook de lelijke kabels uit het zicht houdt.

De materialen die u kunt kiezen

U heeft ook enorm veel keuze uit verschillende materialen waarvan het tv meubel wordt vervaardigd. U kunt kiezen voor een massief houten tv meubel, van mooie houtsoorten, zoals eikenhout, essenhout of bamboe, maar u kunt ook materialen combineren. Zoals beukenhout met staal. Uiteraard is de keuze voor een deel afhankelijk van wat u mooi vindt, maar u kunt ook een tv meubel laten maken die helemaal aansluit op de huidige stijl van uw woning.

TV meubels in verschillende stijlen

Of u nu een modern, industrieel, landelijk of klassiek interieur hebt. Er is altijd een tv meubel te vervaardigen die helemaal aansluit op de huidige stijl van uw interieur. U kunt kiezen uit verschillende materialen en houtsoorten waarmee het perfecte tv meubel wordt gemaakt. Wilt u liever een zwevend meubel aan de muur in uw woonkamer hangen? Ook dat is mogelijk. Eveneens in de stijl en kleuren die u wenst.

TV meubel op maat laten maken?

Bent u op zoek naar een specialist die voor u een tv meubel op maat kan maken? Wilt u iets unieks en een tv meubel dat niemand anders heeft? Bij Goslinga Interieurbouw bent u aan het juiste adres voor al uw maatwerk meubels. Of u nu op zoek bent naar een mooi tv meubel, een keukenkast of op zoek bent naar geluidsabsorberende oplossingen voor op kantoor. Alle meubels en oplossingen die wij vervaardigen worden in onze werkplaats in Wekerom met de hand gemaakt. Om ze vervolgens met de grootste zorg bij u thuis af te leveren en te plaatsen.

Tot slot

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag offerte aan

Ga terug naar het overzicht
Maatwerk interieurbouw

Frisse ideeën

Wij gaan de uitdaging aan

We gaan graag uw uitdaging aan. We omarmen ‘m zelfs. We zetten frisse ideeën om in bijzondere meubelen en ruimtes. Kwaliteit en service, zonder compromis. Ongeacht de grootte van uw project of uw budget. Samenwerken? Neem gerust even contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u een leuk idee?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen