Keuken op maat

4 populaire stijlen voor een maatwerk keuken

×
Ga terug naar het overzicht
Maatwerk keuken

4 populaire stijlen voor een maatwerk keuken

Bent u op zoek naar een nieuwe maatwerk keuken? Dan kunt u zich voorbereiden op verschillende keuzes die u kunt maken. Het is vreselijk leuk om een nieuwe keuken samen te stellen, maar het kan ook frustrerend zijn. Zeker wanneer u nog geen idee heeft van welke keukenstijl het beste bij u past. Bent u op zoek naar inspiratie? Dan hebben wij voor u in onze blog de 4 populaire stijlen voor een maatwerk keuken voor u op een rijtje gezet.

Stijl 1: Landelijke keukens

De landelijke keuken is nog altijd een stijl die enorm vaak wordt gekozen. In een landelijke keuken zien we vooral de kleuren wit, grijs en beige de boventoon voeren, terwijl de keuken ook is opgebouwd met natuurlijke materialen, zoals hout en natuursteen. Een landelijke keuken is niet alleen praktisch, maar straalt ook warmte uit. We zien dan ook steeds vaker dat landelijke keukens tegelijkertijd als woonkeukens worden ingericht.

Een ander kenmerk van een landelijke maatwerk keuken is dat vaak de apparatuur en kranen in retrostijl worden neergezet en geplaatst. Denk dan bijvoorbeeld aan het klassieke fornuis op pootjes of een verhoogde wasbak met een verchroomde kraan.

Stijl 2: Houten keuken

Houten keukens zijn enorm populair, omdat hout een prachtige natuurlijke en warme uitstraling heeft. Vrijwel iedere houtsoort is in de keuken te gebruiken. Een voordeel is dat kleine beschadigingen eenvoudig te repareren zijn en dat de verschillende houtsoorten stuk voor stuk duurzaam zijn. Dat betekent ook dat u jarenlang plezier heeft van uw maatwerk keuken die bovenal ook uniek is. Te danken aan de unieke uitstraling van de houtsoorten en de eigenschappen dat iedere houten keuken uniek is in zijn soort.

Stijl 3: Moderne keuken

De moderne keuken is ook enorm populair. De moderne stijl straalt luxe en comfort uit en is vooral heel minimalistisch. Moderne keukens kunnen ook van uiteenlopende materialen en in de kleuren naar wens worden gemaakt. Strakke lijnen en hoogglans afwerking voeren de boventoon in een moderne keuken, die vaak ook voorzien is van moderne apparatuur met veel technische snufjes.

Stijl 4: Scandinavische keukenstijl

De Scandinavische woonstijl is niet alleen geschikt voor in uw woonkamer, maar ook voor in een (woon)keuken. De Scandinavische stijl lijkt heel erg op de landelijke stijl, maar er zijn een aantal verschillen. Bij een Scandinavische inrichting draait het namelijk om een minimalistische inrichting, veel natuurlijke materialen, zoals hout en natuursteen en veel daglicht. De meeste Scandinavische keukens worden ook voorzien van meer werkruimte, die vaak wordt bewerkstelligd met het plaatsen van een kookeiland.

Uw keuken, onze expertise

Wilt u uw keuken verbouwen, renoveren of wilt u een compleet op maat gemaakte keuken laten plaatsen? Dan bent u bij Goslinga Interieurbouw aan het juiste adres. Wij kunnen uw keuken volledig renoveren. Van het plaatsen van op maat gemaakte meubels tot aan het verleggen van leidingen en het aanleggen van een goed lichtplan.

Tot slot

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen en wilt u met ons in gesprek gaan, zodat wij u ook een voorstel op maat kunnen doen toekomen? Dan dan vrijblijvend contact met ons op.

Vraag offerte aan

Ga terug naar het overzicht
Maatwerk interieurbouw

Frisse ideeën

Wij gaan de uitdaging aan

We gaan graag uw uitdaging aan. We omarmen ‘m zelfs. We zetten frisse ideeën om in bijzondere meubelen en ruimtes. Kwaliteit en service, zonder compromis. Ongeacht de grootte van uw project of uw budget. Samenwerken? Neem gerust even contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u een leuk idee?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen