Kantoor aan huis

Kantoor aan huis bouwen? Met welke meubels moet u rekening houden?

×
Ga terug naar het overzicht
Kantoor aan huis

Kantoor aan huis bouwen? Welke meubels moet u rekening mee houden?

Wilt u een kantoor aan huis bouwen? Dat is logisch, want tegenwoordig werken we steeds vaker thuis. Sinds de corona pandemie is het meer regel dan uitzondering geworden dat veel kantoormedewerkers gedeeltelijk thuis werken. Het is dan wel van belang dat u in of bij uw woning een inspirerende werkplek creëert waar comfort voorop staat. Wilt u weten welke meubels u nodig heeft voor uw kantoor aan huis? In onze blog vertellen we meer over zakelijk interieur in uw huis.

Een goed ergonomisch bureau

Misschien wel het belangrijkste meubelstuk in uw thuiskantoor, is het bureau. Waaraan u werkt. Een goed en ergonomisch ontworpen bureau zorgt ervoor dat u langdurig en geconcentreerd kunt werken. Zonder dat u last krijgt van pijnlijke spieren en gewrichten. Een goed bureau zorgt ervoor dat u lekker zit en voldoende bewegingsruimte heeft. U kunt ook kiezen voor een luxe sta-/zit bureau, zodat u ook soms staand kunt werken.

Bureaus zijn van verschillende materialen te vervaardigen, zoals houtsoorten die voor een lange levensduur van uw kantoormeubilair zorgen. Hout is een milieuvriendelijke en duurzame oplossing en u heeft keuze uit verschillende soorten die ook allemaal hun eigen unieke karakteristieke kenmerken hebben.

Ergonomische bureaustoel

Een ergonomische bureaustoel mag ook niet ontbreken en draagt bij aan het zitcomfort. Met een ergonomische bureaustoel voorkomt u eveneens pijn in uw lichaam en het zorgt ervoor dat u 8 uur per dag in alle rust en stilte kunt werken. Ergonomische bureaustoelen zijn in verschillende soorten, maten en prijsklassen te koop en het advies hierin is dat u kiest voor een stoel die bij uw lichaam past. Zo weet u zeker dat u ook jarenlang plezier heeft van de door u gekozen oplossing.

Archiefkast in uw thuiskantoor

Een archiefkast mag ook niet ontbreken in een kantoor aan huis, want u heeft misschien dossiers, bestanden en andere belangrijke zaken op te bergen als u niet aan het werk bent. Een archiefkast op maat zorgt ervoor dat u de complete vrijheid heeft in het ontwerp, de indeling van de kast en van welke materialen die wordt vervaardigd. U kunt uw kantoor in verschillende stijlen samenstellen en een op maat gemaakte archiefkast kiezen die hierop aansluit.

Meer sfeer in uw thuiskantoor

Een thuiskantoor moet ook een inspirerende werkplek zijn en daarom is het belangrijk dat het kantoor ook goed wordt ingericht. Niet alleen met de meubels die u nodig heeft, maar ook met oplossingen waarmee u meer warmte en sfeer creëert. Dat kan variëren van mooie houten wandpanelen die ook nog eens een geluidsabsorberende werking hebben tot aan planken of kasten aan de muur waar u woonaccessoires en planten op kunt plaatsen.

Weet u niet zeker hoe u het kantoor aan huis moet inrichten en bent u op zoek naar de specialist die zowel de kantoormeubels kan vervaardigen als uw kantoor naar uw wensen kan inrichten? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Goslinga Interieurbouw, want wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte meubels en het inrichten van inspirerende kantoor aan huis ruimtes.

Tot slot

Uiteraard staan uw wensen bij ons voorop, maar wij kunnen u ook gericht adviseren, zodat u straks optimaal profijt heeft van uw kantoor aan huis.

Vraag offerte aan

Ga terug naar het overzicht
Maatwerk interieurbouw

Frisse ideeën

Wij gaan de uitdaging aan

We gaan graag uw uitdaging aan. We omarmen ‘m zelfs. We zetten frisse ideeën om in bijzondere meubelen en ruimtes. Kwaliteit en service, zonder compromis. Ongeacht de grootte van uw project of uw budget. Samenwerken? Neem gerust even contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u een leuk idee?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen