Exclusieve badkamermeubels

Exclusieve badkamermeubels? Waar kunt u aan denken

×
Ga terug naar het overzicht
Exclusieve badkamermeubels

Exclusieve badkamermeubels? Waar kunt u aan denken

Een badkamer is een plek in de woning waar we veel tijd doorbrengen. Het is natuurlijk de plek waar u uzelf gereed maakt voor een nieuwe werkdag of voor een feestje, maar het is ook een plek om te ontspannen. Bijvoorbeeld na een dag hard werken of als u druk bezig bent geweest in uw tuin. Daarom verdient de badkamer ook extra aandacht, zodat het een rustgevende plek in uw woning wordt.

Belangrijk is dat u dan ook kiest voor exclusieve badkamermeubels die ook uitstekend in uw luxe badkamer passen. Wilt u weten aan welke exclusieve badkamermeubels u kunt denken? Lees dan snel verder.

Badmeubel naar wens

Naast uw douchecabine en eventueel het bad, is ook het badmeubel een belangrijk onderdeel binnen uw badkamer. Het badmeubel bestaat doorgaans uit een opbergkast, planken, een wasbak met kraan en een spiegel, maar de keuze hierin is gigantisch. U kunt vrijwel iedere kant op en u heeft een hoop keuze uit verschillende vormgevingen, stijlen, afmetingen en prijsklassen.

Met een op maat gemaakt badmeubel neemt u zelf de regie in handen en laat u een meubel maken dat helemaal aansluit op uw wensen. Denk bijvoorbeeld aan een prachtig houten meubel dat niet alleen vochtbestendig is, maar ook is afgewerkt met luxueus marmer voor een warme en luxe uitstraling. Of combineer natuurlijke houttinten met een betonlook of een andere kleur naar keuze, zodat u ook een badkamer heeft die helemaal op uw wensen aansluit.

Bergingsruimte in uw badkamer

In uw badkamer heeft u verschillende apparaten en producten nodig waarmee u zich op de dag kunt voorbereiden. Van de elektrische tandenborstel tot aan de blokken zeep of flessen douchegel tot aan het scheerapparaat en de flessen mondwater. Wanneer deze apparaten en producten in het zicht staan, zorgt dat voor meer chaos en onrust in de omgeving waar u juist lekker tot rust wilt komen. Daarom is het belangrijk dat u voldoende bergingsruimte heeft, zodat u die spullen na gebruik kunt opbergen.

Met op maat gemaakt exclusieve badkamermeubels heeft u zelf de controle over het ontwerp en het uiterlijk van het meubilair en ook hierbij geldt dat u enorm veel keuze hebt uit de vormgeving, de materialen waarvan het meubel is vervaardigd en de kleur. Ook kunt u materialen combineren als u op zoek bent naar een bepaalde uitstraling of woonstijl. Door de op maat gemaakte indeling heeft u straks ook de bergingsruimte om al uw producten, textiel en apparaten veilig en netjes op te bergen.

Badkamermeubels op maat laten maken?

Wilt u de exclusieve badkamermeubels op maat laten maken? Dan bent u bij een specialist, zoals Goslinga Interieurbouw aan het juiste adres. Wij maken met de hand gemaakte exclusieve badkamermeubels die op uw wensen zijn afgestemd en wij plaatsen en installeren ze zorgvuldig bij u thuis. Wilt u het grondig aanpakken en uw badkamer compleet renoveren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Tot slot

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Vraag offerte aan

Ga terug naar het overzicht
Maatwerk interieurbouw

Frisse ideeën

Wij gaan de uitdaging aan

We gaan graag uw uitdaging aan. We omarmen ‘m zelfs. We zetten frisse ideeën om in bijzondere meubelen en ruimtes. Kwaliteit en service, zonder compromis. Ongeacht de grootte van uw project of uw budget. Samenwerken? Neem gerust even contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u een leuk idee?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen