Akoestische lattenwanden

Akoestische lattenwanden voor geluidsabsorptie en een moderne uitstraling

×
Ga terug naar het overzicht

Akoestische lattenwanden voor geluidsabsorptie en een moderne uitstraling

Heeft u problemen met de akoestiek in uw woning of uw kantoorpand en bent u op zoek naar de ideale oplossing die niet alleen voor een verbeterde akoestiek zorgt, maar ook uw ruimte een mooie uitstraling geeft? Dan zijn akoestische lattenwanden een oplossing die zeker het overwegen waard is. Wilt u meer weten over deze oplossing en waarom het een meer dan uitstekende keuze is?

Akoestische lattenwanden

Optimale geluidsabsorptie met hoogkwalitatieve akoestische lattenwanden

Met akoestische lattenwanden kunt u de akoestiek in uw woning of kantoor verbeteren. Heeft u bijvoorbeeld last van nagalmen en geluidsoverlast? Dan is deze oplossing meer dan gewenst. Onze lattenwanden worden niet alleen van mooie houtsoorten vervaardigd, maar hebben de capaciteit om geluidsgolven te absorberen en te verminderen. Met als resultaat dat u minder last heeft van geluidsoverlast en echo’s.

Een goede akoestiek brengt een hoop voordelen met zich mee. Of u nu op kantoor met meerdere personen aan het werk bent of als u thuis wilt genieten van uw favoriete films en televisieseries. Wanneer er geen evenwichtige geluidsweergave is, loopt u het risico dat het concentratievermogen en het kijkplezier vermindert. Des te belangrijker is het dat u voor een oplossing kiest waar u ook jarenlang profijt van heeft.

Waar worden akoestische lattenwanden geplaatst?

Akoestische lattenwanden worden doorgaans op strategische plaatsen binnen uw woning of pand geplaatst. Uiteraard met als primaire doel om de akoestiek te verbeteren. In veel gevallen zien we dat onze wandpanelen vaak gekozen worden voor openbare ruimtes, kantoren, vergaderzalen en klaslokalen waar de spraakverstaanbaarheid en concentratie van groot belang zijn. Maar ook voor in woningen zijn akoestische wandpanelen een oplossing die vaak wordt gekozen.

Aantrekkelijke oplossing

Hoewel akoestische lattenwanden een primaire functie hebben om het geluid te absorberen, zorgen ze ook voor meer uitstraling en warmte van de ruimte waar ze worden geplaatst. Ze worden vervaardigd uit verschillende houtsoorten, zoals eikenhout en essenhout, terwijl u ook een ruime keuze heeft uit verschillende stijlen en kleurstellingen. U heeft ook een ruime keuze uit vormgeving en patronen, terwijl een specialist als Goslinga Interieurbouw, u ook kan adviseren over welke oplossing in uw situatie de beste keuze is.

Duurzaam

Omdat akoestische lattenwanden van duurzame houtsoorten worden vervaardigd, is het ook een duurzame en milieuvriendelijke oplossing waar u jarenlang profijt van heeft. Zeker in vergelijking met andere absorberende oplossingen genieten deze wandpanelen van duurzame houtsoorten de voorkeur boven andere akoestische verbeterende oplossingen die van andere materialen worden vervaardigd. Akoestische lattenwanden vergen ook weinig onderhoud en zijn zeer eenvoudig te onderhouden. Waarmee u de levensduur van uw oplossing kunt verlengen.

Op maat gemaakte akoestische lattenwanden laten maken?

Bent u op zoek naar een specialist die op maat gemaakte lattenwanden voor u kan maken? Bij Goslinga Interieurbouw bent u aan het juiste adres voor al uw maatwerk oplossingen. Of u nu op zoek bent naar een eigentijdse en natuurlijk inrichting van uw kantoorpand of dat u de akoestiek in uw vergaderzaal wilt verbeteren. In onze werkplaats in Wekerom worden alle akoestische wandpanelen met de hand vervaardigd en met de grootste zorg bij u op kantoor of bij u thuis afgeleverd.

Tot slot

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

Vraag offerte aan

Ga terug naar het overzicht
Maatwerk interieurbouw

Frisse ideeën

Wij gaan de uitdaging aan

We gaan graag uw uitdaging aan. We omarmen ‘m zelfs. We zetten frisse ideeën om in bijzondere meubelen en ruimtes. Kwaliteit en service, zonder compromis. Ongeacht de grootte van uw project of uw budget. Samenwerken? Neem gerust even contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u een leuk idee?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen