Badkamer op maat

Ware vakmanschap

Badkamer op maat

De badkamer is een praktische ruimte. Het moet voldoen aan zowel de eisen van een haastige ochtend als een relaxte avond. Een badkamer op maat van Goslinga Interieurbouw verbetert de functionaliteit en leefbaarheid die ruimte.

Vraag offerte aan
×

Een waardevolle investering

Met een badkamer op maat creëert u niet alleen de ultieme plek voor ontspanning, maar u verbetert vaak ook nog het energielabel en de waarde van uw woning. Om nog maar te zwijgen over de winst aan ruimte en een vooruitgang in esthetiek.

Badkamer op maat

Exclusief & handgemaakt

Exclusief & handgemaakt

Bij Goslinga Interieurbouw worden alle badkamermeubelen exclusief voor u ontworpen en met de hand vervaardigd. Op basis van uw persoonlijke voorkeuren en met onze ruime ervaring komen we altijd tot bijzondere interieuroplossingen op het gebied van bijvoorbeeld:

  • badkamermeubels
  • badkamerkasten
  • douchewanden
  • wasbakken
  • wastafelbladen

Vraag offerte aan

Ook voor totale renovatie

Ook voor totale renovatie

Onze passie ligt bij het ontwerpen en produceren van maatwerk meubelen, maar u kunt ook bij ons terecht voor een renovatie van complete badkamers waarbij we samen met echte specialisten zorg dragen voor het leidingwerk, stuc- en schilderwerk, de elektra en ga zo maar door. Zo weten we bovendien zeker dat onze producten het best tot hun recht komen.

Bekijk onze tarieven

Badkamer op maat

In iedere stijl

We maken uw badkamer op maat qua functionaliteit, ruimte én stijl. We werken namelijk met diverse kwalitatief hoogwaardige materialen en afwerkingen. Van glas, marmer en HI-MACS Solid Surface tot hout en roestvrij staal. Op die manier kunnen we uw kamer altijd voorzien van persoonlijk design dat echt perfect bij u past. Wel zo fijn.

Vraag offerte aan

Werkwijze en tarieven

Werkwijze & tarieven

Onze exacte werkwijze en tarieven hangen af van uw project. Daarom komen we graag bij u langs om kennis te maken en om te proeven wat er precies nodig is om van uw badkamer uw droombadkamer te maken. Vervolgens maken we een eerste schets en stellen we een duidelijke offerte op. Geheel vrijblijvend. Bij akkoord gaan we direct aan de slag!

Bekijk onze werkwijze

Badkamer op maat

Badkamer op maat laten maken?

Laat Goslinga Interieurbouw maatwerk badkamermeubels verzorgen of uw complete badkamer op maat maken en zorg voor een ruimte waar u weer verliefd op kunt worden. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen? Klik hier

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen? Klik hier

Goslinga Interieurbouw

Volg ons op instagram

Instagram: @bennogoslinga

Volg-ons-op-instagram