Hal op maat

Ware vakmanschap

Zolder op maat

Een gebrek aan opslag- of leefruimte is een veelvoorkomend probleem. Uitbouwen is niet altijd mogelijk, dus zijn er andere interieuroplossingen nodig. Een zolder op maat is één van die oplossingen. Daarmee halen we écht het maximale uit uw beschikbare ruimte.

Vraag offerte aan
×

Optimaal gebruik maken van de ruimte

Wij toveren uw zolder om van een rommelige plek naar een functionele opslagruimte, een fijne slaapkamer, een praktisch kantoor of een speelkamer voor uw (klein)kinderen. Met stijlvolle en luxe design meubels op maat.

Hal op maat

Hal op maat

Trappen

Met een vaste zoldertrap creëert u in een handomdraai een toegankelijke manier om uw zolder te bereiken. Wel zo prettig. De trap drukt echter nogal een stempel op de algehele uitstraling van uw overloop. Daarom ontwerpen we bij Goslinga Interieurbouw exclusieve trappen die naadloos aansluiten op uw bestaande interieur.

Vraag offerte aan

Hal op maat

Kasten

Bij het maximaal gebruiken van de beschikbare ruimte denkt u misschien al gauw aan een zolderkast op maat. En terecht, want met een maatwerk kast bent u in staat alle ruimte te benutten die met een standaard model verloren zou gaan. Denkt u maar eens aan een kast onder een schuin dak of knieschot lades die het onbegaanbare deel van uw zolder tóch een handige bestemming geven. En dan ook nog met uniek en stijlvol design.

Bekijk onze tarieven

Hal op maat

Uw complete zolder verbouwen

Maatwerk meubilair is onze passie, maar we kunnen natuurlijk ook uw complete zolder op maat maken. Door de gehele zolder in één keer te verbouwen ervaart u immers ook maar één keer de gevolgen van een dergelijke verbouwing. We nemen daarom desgewenst ook zaken als het schilderwerk en de elektra voor onze rekening.

Vraag offerte aan

Hal op maat

Flexibele aanpak

Iedere vliering is anders. Waar het ene project vraagt om alleen schuine wandkast dient er bij een ander ook rekening gehouden te worden met een zolderluik of trapgat. Daarom hanteren we een flexibele aanpak waarbij we onze werkwijze laten afhangen van uw wensen en behoeften. We komen graag langs om uw situatie te bespreken!

Bekijk onze werkwijze

Hal op maat

Zolder op maat laten maken?

Wilt u ook uw zolder op maat laten maken en effectief gebruik maken van uw beschikbare ruimte? Dat snappen we. Vraag daarom snel een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen? Klik hier

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen? Klik hier

Goslinga Interieurbouw

Volg ons op instagram

Instagram: @bennogoslinga

Volg-ons-op-instagram