Inbouwkast op maat

Vakmanschap & ervaring

Inbouwkast op maat

Met een inbouwkast op maat maakt u maximaal gebruik van de ruimte. Bij Goslinga Interieurbouw maken we een exclusief ontwerp én vervaardigen we de kast zelf met de hand. Perfect passend in de desbetreffende kamer, in uw favoriete stijl en precies met de functies die u wenst.

Laat u inspireren Offerte aanvragen
×

Stijlvol & functioneel in één

Onze inbouwkast op maat combineert stijlvol design altijd met praktische elementen. Daarmee sluit de kast niet alleen naadloos aan op uw bestaande interieur, maar voorziet ons ontwerp ook in optimaal gebruiksgemak. Ongeacht waar de kast komt te staan.

Inbouwkast op maat

Inbouwkast op maat

Mooi design

Exclusief ontwerp

Wij maken een exclusief ontwerp. Een uniek design, gebaseerd op uw persoonlijke wensen én de beschikbare ruimte op de plek waar de kast geplaatst wordt. Zo weet u zeker dat het meubel perfect opgaat in de kamer en voorzien is van precies de lades, schappen, open ruimtes en andere eigenschappen waar u behoefte aan heeft. Succes gegarandeerd. We ontwerpen en maken met het grootste gemak een houten kast met stalen elementen voor een industriële look, moderne kasten met glazen schuifdeuren (ook greeploos) of een eiken kast met een landelijk tintje. De mogelijkheden van een inbouwkast op maat zijn haast eindeloos.

Laat u inspireren

Prachtig design

Inbouwkast op maat

Maatwerk meubels

Werkwijze Goslinga Interieurbouw

Hoe gaan we te werk

Onze werkwijze

Wij maken voor iedere kamer een inbouwkast op maat. Van een slimme interieuroplossing voor het opslaan van uw spullen onder een schuin dak, een kast in combinatie met een bureau tot aan een model met spiegel voor uw kleding en garderobe. Maatwerk kasten vragen om een maatwerk aanpak. Geen project is immers hetzelfde. Daarom komen we graag bij u langs om even kennis te maken, om uw wensen en behoeften te noteren en de beschikbare ruimte op te meten. Op basis daarvan maken we een eerste schets en stellen we een heldere offerte op. Daarmee weet u van tevoren precies wat u kan verwachten.

Offerte aanvragen

Maatwerk interieurbouw

Frisse ideeën

Wij gaan de uitdaging aan

We gaan graag uw uitdaging aan. We omarmen ‘m zelfs. We zetten frisse ideeën om in bijzondere meubelen en ruimtes. Kwaliteit en service, zonder compromis. Ongeacht de grootte van uw project of uw budget. Samenwerken? Neem gerust even contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u een leuk idee?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen