Wandmeubel op maat

Ware vakmanschap

Wandmeubel op maat

Met een wandmeubel op maat haalt u het maximale uit uw beschikbare ruimte. Geen saaie muren, maar functioneel ingestoken kasten met subtiel of juist opvallend design. Exclusief voor u ontworpen en met de hand vervaardigd in onze eigen werkplaats. Kwaliteit en vakmanschap. En dat ziet u terug.

Vraag offerte aan
×

Voor iedere kamer

Ongeacht uw kamer, Goslinga maakt altijd een wandmeubel op maat. Van een grote kledingkast in de slaapkamer voor uw complete garderobe tot aan een modulaire kast voor in de keuken of woonkamer. Met ruimte voor servies, boeken of uw tv.

Een wandkast op maat

Soorten kasten

SOORTEN MEUBELS

Wandmeubels bestaan vrijwel altijd uit grote kasten die de loze ruimte aan uw muur opvullen met stijlvol design en gemak. Daarbij zijn de mogelijkheden haast eindeloos. U kunt bijvoorbeeld denken aan maatwerk meubels in de vorm van:

  • vakkenkasten
  • boekenkasten
  • kledingkasten
  • wandplanken
  • tv-meubels

Vraag offerte aan

Op basis van uw wensen

STIJLEN & MATERIALEN

Een wandmeubel op maat houdt ook in dat we een kast ontwerpen die naadloos aansluit op uw bestaande interieur. Zwevend of vast. In landelijke, industriële of moderne stijl. Gemaakt van kwalitatief hout en met stalen of glazen elementen. Ook met spiegel en inclusief open vakken, lades, schappen en deuren. Greeploos of met knop.

Bekijk onze tarieven

Mogelijkheden

EXCLUSIEF DESIGN

Bij Goslinga bent u verzekerd van uniek design. Exclusief en luxe. One of a kind kasten, gemaakt op basis van uw eigen wensen. Met precies de functies die u graag terugziet en perfect passend in de beschikbare ruimte. Ook voor onder schuine daken op zolder of de kinderkamer.

Vraag offerte aan

Flexibele werkwijze

ZO WERKEN WIJ

Maatwerk. Daar heb je een flexibele aanpak voor nodig. Daarom komen we graag eerst bij u langs. Gewoon om even kennis te maken, uw wensen te inventariseren en om de ruimte alvast te bekijken en op te meten. Op basis daarvan maken we een eerste schets en stellen we een heldere offerte met kostenraming op. Daarmee weet u precies waar u eventueel aan toe bent – en wat u kunt verwachten.

Bekijk onze werkwijze

Wandmeubel op maat laten maken

OOK EEN WANDMEUBEL OP MAAT LATEN MAKEN?

Wilt u ook een luxe wandmeubel op maat laten maken? Maak dan kennis met Goslinga Interieurbouw. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies, maak een afspraak en laat u inspireren door onze voorbeelden of vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen? Klik hier

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen? Klik hier

Goslinga Interieurbouw

Volg ons op instagram

Instagram: @bennogoslinga

Volg-ons-op-instagram