Tafel op maat

Ware vakmanschap

Tafel op maat

Landelijk. Modern. Industrieel. Een handgemaakte tafel om van te genieten. Wij maken een echte houten tafel op maat met een unieke uitstraling. Kwalitatief en tijdloos. Oftewel: een massieve tafel voor het leven!

Vraag offerte aan
×

Voor iedere stijl

Een tafel op maat van Goslinga Interieurbouw wordt gemaakt naar uw stijl of smaak. Zo past uw tafel altijd perfect bij de rest van uw interieur. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een strakke tafel in uw moderne interieur of een boomstamtafel in uw industriële interieur. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij denken hierin graag met u mee.

Voor iedere stijl een tafel op maat

Soorten tafels

Soorten tafels

Wij ontwerpen en produceren diverse soorten tafels. Stuk voor stuk prachtige eyecatchers die een toevoeging zijn aan uw ruimte en altijd afgestemd zijn op uw behoeften. Onze tafels worden met zorg voor u gemaakt, wat uw wensen ook zijn. Denk daarbij aan een:

 • Boomstamtafel
 • Eiken tafel
 • Kloostertafel
 • Moderne tafel
 • Ovale tafel
 • Industriële tafel
 • Teak tafel

Vraag offerte aan

Op basis van uw wensen

Soorten onderstel

Bij de perfecte tafel hoort ook het perfecte onderstel en natuurlijk in de stijl van de tafel zelf. Bij ons heeft u ruime keuze qua stijl en materialen. Zou kunt uit bijvoorbeeld kiezen voor:

 • Houten onderstel
 • Stalen onderstel
 • RVS onderstel
 • Kunststof onderstel
 • Aluminium onderstel
 • Hardsteen/Graniet onderstel

Bekijk onze tarieven

Soorten onderstel

Mogelijkheden

Een handgemaakte tafel is een pronkstuk in uw woning. Maar vergeet niet dat de tafel een veel groter praktisch doel dient. U gebruikt uw tafel dagelijks om aan te eten of te werken.Daarom denken wij graag met u mee om het functionele aspect volledig te belichten.

Zo kan een ronde of ovale tafel een hele andere sfeer brengen in uw woning. De combinatie van uw tafelblad met het onderstel maakt het geheel compleet. denk aan een stalen onderstel met een eiken blad. Of een RVS onderstel met een Teak blad! Daarnaast kunt u kiezen voor tal van afwerkingen zoals olie, lak of beits. Altijd hoogwaardige kwaliteit en beschikbaar in elke kleur en glansgraad.

Vraag offerte aan

Mogelijkheden tafels

Persoonlijke werkwijze

Een tafel op maat maken vraagt een persoonlijke werkwijze. Uw tafel moet namelijk naadloos aansluiten op u wensen, daarom komen we graag bij u langs. Gewoon om even kennis te maken, om uw behoeften te inventariseren en om de ruimte te bekijken. Daarmee maken we een eerste 2D of 3D tekening en stellen we een duidelijke offerte op. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wel zo fijn!

Bekijk onze werkwijze

Wandkast op maat laten maken

Ook een tafel op maat laten maken?

Wilt u ook een unieke, handgemaakte tafel op maat laten maken door Goslinga Interieurbouw? We helpen u graag. Neem gerust even contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen? Klik hier

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen? Klik hier

Goslinga Interieurbouw

Volg ons op instagram

Instagram: @bennogoslinga

Volg-ons-op-instagram