Kasten-op-maat

Ware vakmanschap

Kasten op maat

Geef uw interieur een functionele én stijlvolle touch met kasten op maat van Goslinga Interieurbouw! Wij ontwerpen op basis van uw persoonlijke wensen en produceren onze kasten zelf in onze eigen werkplaats. Zo bent u verzekerd van een kast die perfect past. Bij u én bij uw interieur.

Vraag offerte aan
×

Exclusief & luxe design

Onze kasten op maat worden exclusief voor u ontworpen. Zo zorgen we ervoor dat al uw gewenste functies erin worden verwerkt. Dat het meubel de perfecte afmetingen heeft en dat het naadloos aansluit op de ruimte en interieurstijl. Daarmee kunt u er altijd van genieten. Iedere dag opnieuw. Gegarandeerd.

Een wandkast op maat

inbouwkast op maat

KASTSOORTEN

Bij Goslinga maken we alle soorten kasten op maat. We creëren eenvoudig opbergkasten voor de woonkamer of kinderkamer, schuine modellen voor op zolder of een ruime variant voor op de slaapkamer waarin u uw gehele garderobe kwijt kunt. U kunt ook denken aan:

  • inbouwkasten
  • boekenkasten
  • kledingkasten
  • schuifdeurkasten
  • dressoirs
  • wandkasten
  • tv-meubels

Vraag offerte aan

Op basis van uw wensen

MATERIALEN & MOGELIJKHEDEN

We maken graag gebruik van verschillende materialen om uw droomkast te realiseren. Van houten meubelen (eiken) tot aan stalen frames en glazen schuifdeuren. Al dan niet greeploos. Daarbij kiest u eventueel zelf of u open vakken, lades of schappen wilt en of we bijvoorbeeld ruimte vrij moeten laten voor een spiegel. Alles is mogelijk.

Bekijk onze tarieven

Mogelijkheden

IN UW FAVORIETE STIJL

Bij Goslinga vinden we stijl minstens zo belangrijk als functionaliteit. U kijkt immers vaak tegen uw maatwerk kasten aan. Daarom zorgen we ervoor dat onze kasten op maat aansluiten op uw bestaande interieur of juist fungeren als echte blikvanger. Ongeacht of u een industriële, landelijke of moderne stijl heeft.

Vraag offerte aan

Flexibele werkwijze

ONZE AANPAK

Kasten op maat vragen om een persoonlijk aanpak. Alleen zo zijn we namelijk in staat een kast te creëren die écht bij u past. Daarom komen we graag langs om even kennis te maken, uw behoeften en ideeën aan te horen en de ruimte op te meten. Op basis daarvan ontvangt u een eerste ontwerp en een duidelijke offerte met heldere prijzen.

Bekijk onze werkwijze

kast-op-maat-laten-maken

OOK KASTEN OP MAAT LATEN MAKEN?

Wilt u ook een kast op basis van uw persoonlijke voorkeuren? Eentje die perfect past in uw keuken, op zolder of bijvoorbeeld om uw bureau? Laat u inspireren door onze voorbeelden, neem vrijblijvend contact op voor advies of vraag direct een offerte aan en ontdek wat we met een maatwerk kast voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen? Klik hier

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen? Klik hier

Goslinga Interieurbouw

Volg ons op instagram

Instagram: @bennogoslinga

Volg-ons-op-instagram