Eettafel-op-maat

Ware vakmanschap

Eettafel op maat

Uw eettafel op maat gemaakt door echte vakmensen en ontworpen op basis van uw persoonlijke wensen. Bij Goslinga Interieurbouw maken we unieke tafels die design en stijl verbinden aan functionaliteit. Van het eerste kopje koffie tot aan de laatste borrel na een gezellig diner.

Vraag offerte aan
×

Exclusieve schetsen

Bij Goslinga maken we uw eettafel op maat op basis van exclusieve schetsen. Unieke ontwerpen van eigen hand, uitgaande van uw persoonlijke voorkeuren, behoeften en wensen qua materiaal, afmeting, stijl en functie. Altijd een tafel die bij u past.

Voor iedere stijl een tafel op maat

Soorten-eettafels

Maatwerk tafel

Een maatwerk eettafel belangrijk. U eet er namelijk niet alleen aan, maar u werkt of ontspant er ook aan. Kortom, u leeft eraan. Met een eettafel op maat bent u verzekerd van een comfortabel meubel dat aan al uw behoeften voldoet. Van een groot exemplaar voor de hele familie tot een slim design waarmee u het maximale uit de ruimte haalt.

Vraag offerte aan

Op basis van uw wensen

VORMEN & MATERIAAL

De mogelijkheden qua vorm, stijl en materiaal zijn haast eindeloos. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld een stoere tafel massief eiken tafelblad en een stalen onderstel of een gezellige ronde tafel met verchroomde tafelpoten. Ovale of rechthoekige ontwerpen van hout, metaal en zelfs met elementen van glas.

Bekijk onze tarieven

Soorten onderstel

DIVERSE STIJLEN

Een eettafel op maat gaat verder dan materiaal en afmetingen. Bij Goslinga laten we namelijk ook het design naadloos aansluiten op uw bestaande interieur of creëren we juist iets dat daar juist een sterk contrast mee vormt. Industrieel of landelijk, modern of retro. Voor een harmonieus geheel of een echte blikvanger die de aandacht trekt. Gegarandeerd.

Vraag offerte aan

Mogelijkheden-eettafels

ONZE WERKWIJZE

Uw wensen en de eetkamer in kwestie vormen het uitgangspunt van ons design. Daarom komen we graag bij u langs om even kennis te maken. Met u en met de ruimte. Op basis daarvan én een inventarisatie van uw eigen ideeën maken een eerste 2D- of 3D-tekening en ontvangt u een heldere offerte met kostenraming. Fijn en overzichtelijk.

Bekijk onze werkwijze

eettafel-op-maat-laten-maken-2

OOK EEN EETTAFEL OP MAAT LATEN MAKEN?

Wilt u ook een exclusieve eettafel op maat laten maken? Laat u inspireren door de unieke ontwerpen en het vakmanschap van Goslinga Interieurbouw en neem vrijblijvend contact op voor het maken van een afspraak. Of vraag direct een offerte aan zodat u snel weet waar u aan toe bent.

Offerte aanvragen? Klik hier

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen? Klik hier

Goslinga Interieurbouw

Volg ons op instagram

Instagram: @bennogoslinga

Volg-ons-op-instagram