Woonkamer op maat

Ware vakmanschap

Woonkamer op maat

U brengt doorgaans veel tijd door in uw woonkamer. Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. Des te belangrijker is het dus om een woonkamer op maat te laten maken. Eentje die uw persoonlijke voorkeuren en stijl naadloos weerspiegelt.

×

Uniek & ambachtelijk werk

Bij Goslinga Interieurbouw maken we graag ook uw woonkamer op maat. Exclusief ontworpen interieuroplossingen op basis van uw wensen en de beschikbare ruimte. Ambachtelijk vervaardigd en met uiterste precisie geplaatst.

Uniek & ambachtelijk werk

Onze werkwijze

Op maat gemaakte meubels

In de woonkamer of living vindt men gewoonlijk allerlei verschillende meubels. Van salontafel tot wandmeubel en alles daartussenin. Daarom kunt bij ons terecht voor losse, op maat gemaakte meubels. Denkt u daarbij bijvoorbeeld aan:

  • tafels
  • wandkasten
  • boekenkasten
  • tv-meubels
  • room dividers

Bekijk onze werkwijze

Tarieven woonkamer op maat

Een complete woonkamer op maat

Een maatwerk woonkamer gaat vaak verder dan alleen het meubilair. Dat snappen we. Daarom maken we ook graag uw complete woonkamer op maat. We nemen desgewenst ook stucwerk, elektra, schilderwerk en het leggen van de vloer voor onze rekening nemen. Zo heeft u nergens meer omkijken naar.

Vraag offerte aan

Materiaal & Stijl

Materiaal & Stijl

De mogelijkheden zijn haast eindeloos. We maken gebruik van allerlei kwalitatief hoogwaardige materialen als eikenhout, roestvrij staal, vuren, grenen en ga zo maar door. Voor een strak en modern vormgegeven ruimte of juist voor een warm en landelijk interieur. Maar altijd stijlvol én functioneel.

Bekijk onze tarieven

Werkwijze woonkamer op maat

Werkwijze

Een maatwerk woonkamer vraagt om een maatwerk aanpak. We komen dus graag bij u langs om kennis te maken en om uw wensen te bespreken. Op die manier kunnen we direct een eerste schets maken en een heldere offerte voor u uitwerken. Daarmee weet u precies wat u kan verwachten. Geen verrassingen achteraf.

Onze werkwijze

Vrijblijvende offerte ontvangen

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Wilt u uw huiskamer ook nieuw elan geven? Laat Goslinga Interieurbouw uw woonkamer op maat maken. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Vraag offerte aan

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen? Klik hier

Goslinga Interieurbouw

Volg ons op instagram

Instagram: @bennogoslinga

Volg-ons-op-instagram