×
Benno Goslinga

Onze werkwijze

Goslinga Interieurbouw staat garant voor maatwerk en dat komt uiteraard terug in mijn werkwijze.

Tijdens ons eerste gesprek bespreken wij uw wensen en eisen. Ik neem voorbeeldmaterialen en foto’s mee om u bewust te maken van alle mogelijkheden. De ervaring van de afgelopen jaren stelt mij in staat resultaten van tevoren in te schatten en inzichtelijk te maken. Op deze manier krijgt u al een heel aardig idee hoe één en ander er uit gaat zien. Na dit eerste overleg ontvangt u van mij een offerte, tekening en eventuele visualisatie (2D of 3D). Deze maakt het mogelijke eindresultaat nog duidelijker. Nadat u de tekeningen heeft ontvangen is er nog mogelijkheid voor aanpassingen en toevoegingen.

Offerte aanvragen? Klik hier

Van akkoord tot oplevering

Na akkoord van de opdracht plannen wij de data voor start en oplevering van uw project. De bouw start na uw akkoord. Op dit moment schakelen wij tevens eventuele partners in. Ik ben uw centrale aanspreekpunt voor het gehele project. Korte communicatielijnen zorgen immers voor duidelijke afspraken. Na voltooiing van de bouw lever ik het project persoonlijk op en kunt u rekenen op goede service.

“Dat betekent dat elk project start met een goede bak koffie en luisteren naar de wensen die de klant heeft”

Offerte aanvragen? Klik hier

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen? Klik hier

Goslinga Interieurbouw

Volg ons op instagram

Instagram: @bennogoslinga

Volg-ons-op-instagram