Kast op maat

Ware vakmanschap

Kast op maat

Uw thuis is een persoonlijke plek waar u uitrust en ontspant. Te veel rommel geeft een ongemakkelijk gevoel en leidt tot stress. Met een luxe kast op maat van Goslinga Interieurbouw blijft u georganiseerd én haalt u exclusief design in huis. De ultieme interieuroplossing.

Vraag offerte aan
×

Stijlvolle en slimme opslagruimte

Onze exclusieve kast op maat benut de ruimte in uw kamer maximaal en sluit ondertussen naadloos aan op uw bestaande interieur en stijl. Terwijl we ook nog de functionaliteiten integreren die u nodig heeft. Kortom, een stijlvolle én slimme opslagruimte.

Stijlvolle en slimme opslagruimte

Voor iedere kamer

Voor iedere kamer

Voor de woonkamer, slaapkamer, zolder, kinderkamer of keuken … voor iedere kamer ontwerpt Goslinga Interieurbouw geschikte een maatwerk kast. Dankzij een creatieve geest en een ruimte ervaring weten we uw wensen altijd perfect te vertalen in een uniek model. U kunt daarbij denken aan een:

  • wandkast op maat
  • boekenkast op maat
  • kledingkast op maat
  • kledingkast op maat
  • inbouwkast op maat

Vraag offerte aan

In uw favoriete stijl

In uw favoriete stijl

We wij werken met een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige materialen. U kunt daardoor bij ons terecht voor landelijke, houten kasten van eiken- of vurenhout, industriële stalen frames met glazen schuifdeuren of een strakke en moderne kast in hoogglans zwart, wit of grijs. Greeploos of met RVS grepen. De mogelijkheden voor een kast op maat zijn eindeloos.

Bekijk onze tarieven

Exclusief design

Exclusief design

Iedere woning, iedere kamer is anders. En iedereen heeft weer behoefte aan andere opslagmogelijkheden. U heeft bijvoorbeeld een grote inloopkast nodig om uw gehele garderobe in kwijt te kunnen en een ander vraagt juist om een kast op maat voor naast een bureau en onder een schuine wand. We ontwerpen daarom exclusieve kasten, op basis van uw persoonlijke wensen.

Vraag offerte aan

Onze aannpak

Onze aanpak

Een maatwerk kast vraagt om een maatwerk aanpak. Daarom komen we graag langs om uw wensen te bespreken en te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Op basis daarvan maken we een eerste 2D of 3D schets en stellen we een vrijblijvende offerte op. Op die manier weet u precies waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Wel zo prettig.

Bekijk onze werkwijze

Ook een kast op maat laten maken?

Ook een kast op maat laten maken?

Wilt u ook een luxe kast op maat laten maken? Eentje die uw beschikbare ruimte maximaal benut, voldoet aan al uw wensen en perfect past in uw interieur? Neem dan gerust even contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen? Klik hier

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen? Klik hier

Goslinga Interieurbouw

Volg ons op instagram

Instagram: @bennogoslinga

Volg-ons-op-instagram