Interieurbouwer Veenendaal

Ware vakmanschap

Interieurbouwer Veenendaal

Als interieurbouwer bij Veenendaal voorzien we woningen in de regio en lokale bedrijven van een unieke en luxe inrichting. Van één enkel meubelstuk dat gegarandeerd in het oog springt tot aan het op maat maken van complete kamers.

Vraag offerte aan
×

Stijlvol en functioneel in één

We gaan daarbij voor het creëren van een echte beleving. Niet alleen moeten onze maatwerk meubels praktisch ingestoken zijn. Ook het design moet perfect aansluiten bij uw huidige inrichting… of zich daar juist van weten de onderscheiden.

Maatwerk interieur

Interieurbouwer Veenendaal

Maatwerk meubels

Als meubelmaker en interieurbouwer bij Veenendaal maken we allerlei soorten meubels op maat. Dankzij een creatief brein en een brede ervaring in het ontwerpen én ambachtelijk produceren van meubilair weten we altijd de juiste snaar te raken. Bij alles wat we maken. Denkt u daarbij aan bijvoorbeeld:

  • wandkasten
  • kledingkasten
  • inloopkast
  • eettafels
  • schuifdeurkasten

Vraag offerte aan

Complete ruimtes op maat

Of complete ruimtes

Goslinga is een allround interieurbouwer voor Veenendaal en omstreken. U kunt niet alleen bij ons terecht voor exclusieve en luxe meubelstukken, maar we nemen desgewenst ook de renovatie van een complete ruimte voor u uit handen. Alles wordt daarbij in één keer geregeld. Van schilderwerk tot elektra. We maken graag uw:

  • woonkamer op maat
  • keuken op maat
  • slaapkamer op maat
  • badkamer op maat
  • hal op maat

We werken natuurlijk ook aan graag aan uw winkelinrichting, aan een eyecatcher voor in uw horecazaak of aan ander zakelijk interieur!

Bekijk onze tarieven

Op basis van uw individuele behoefte

Op basis van uw individuele behoefte

Wij werken op basis van uw persoonlijke wensen en behoeften. Alleen zo kunnen we namelijk een interieur bouwen dat naadloos aansluit op uw favoriete stijl en feilloos doet waar het voor gemaakt is. Dat betekent ook dat al onze luxe meubels exclusief voor u ontworpen en gemaakt worden. Écht uniek dus.

Vraag offerte aan

Interieurbouwer voor Veenendaal en omstreken

Interieurbouwer voor Veenendaal en omstreken

Goslinga geldt als voorname interieurbouwer in Veenendaal en omstreken. Hoewel we gevestigd zijn in Rhenen komen we graag bij u langs om uw wensen inzichtelijk te maken en de ruimte te bekijken. Zo kunnen we een eerste 2D of 3D visualisatie maken en een heldere offerte opstellen. U weet daarmee exact waar u aan toe bent.

Bekijk onze werkwijze

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen? Klik hier

Goslinga Interieurbouw

Volg ons op instagram

Instagram: @bennogoslinga

Volg-ons-op-instagram