Goslinga Interieurbouw

Ware vakmanschap

Interieurbouwer Veenendaal

Als interieurbouwer bij Veenendaal voorzien we woningen in de regio en lokale bedrijven van een unieke en luxe inrichting. Van één enkel meubelstuk dat gegarandeerd in het oog springt tot aan het op maat maken van complete kamers.

Offerte aanvragen
×

Stijlvol en functioneel in één

We gaan daarbij voor het creëren van een echte beleving. Niet alleen moeten onze maatwerk meubels praktisch ingestoken zijn. Ook het design moet perfect aansluiten bij uw huidige inrichting… of zich daar juist van weten de onderscheiden.

Interieurbouwer Veenendaal

Interieurbouwer Veenendaal

Maatwerk meubels

Als meubelmaker en interieurbouwer bij Veenendaal maken we allerlei soorten meubels op maat. Dankzij een creatief brein en een brede ervaring in het ontwerpen én ambachtelijk produceren van meubilair weten we altijd de juiste snaar te raken. Bij alles wat we maken. Denkt u daarbij aan wandkasten, kledingkasten, inloopkast, eettafels en schuifdeurkasten. Goslinga is een allround interieurbouwer voor Veenendaal en omstreken. U kunt niet alleen bij ons terecht voor exclusieve en luxe meubelstukken, maar we nemen desgewenst ook de renovatie van een complete ruimte voor u uit handen. Alles wordt daarbij in één keer geregeld. Van schilderwerk tot elektra. We maken graag uw woonkamer op maat, keuken op maat, slaapkamer op maat, badkamer op maat of hal op maat. We werken natuurlijk ook aan graag aan uw winkelinrichting, aan een eyecatcher voor in uw horecazaak of aan ander zakelijk interieur!

Offerte aanvragen

Met de hand gemaakt

Maatwerk meubels

Maatwerk meubel

 

Interieurbouwer Veenendaal

Interieurbouwer voor Veenendaal en omstreken

Wij werken op basis van uw persoonlijke wensen en behoeften. Alleen zo kunnen we namelijk een interieur bouwen dat naadloos aansluit op uw favoriete stijl en feilloos doet waar het voor gemaakt is. Dat betekent ook dat al onze luxe meubels exclusief voor u ontworpen en gemaakt worden. Écht uniek dus. Goslinga geldt als voorname interieurbouwer in Veenendaal en omstreken. Hoewel we gevestigd zijn in Rhenen komen we graag bij u langs om uw wensen inzichtelijk te maken en de ruimte te bekijken. Zo kunnen we een eerste 2D of 3D visualisatie maken en een heldere offerte opstellen. U weet daarmee exact waar u aan toe bent.

Offerte aanvragen

Maatwerk interieurbouw

Frisse ideeën

Wij gaan de uitdaging aan

We gaan graag uw uitdaging aan. We omarmen ‘m zelfs. We zetten frisse ideeën om in bijzondere meubelen en ruimtes. Kwaliteit en service, zonder compromis. Ongeacht de grootte van uw project of uw budget. Samenwerken? Neem gerust even contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u een leuk idee?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen