Interieurbouwer Eindhoven

Ware vakmanschap

Interieurbouwer Eindhoven

Wij zijn Goslinga, interieurbouwer voor Eindhoven en omstreken. Wij combineren functionaliteit met stijl voor maatwerk meubels of geven desgewenst uw ruimte een make-over. Van kasten tot hele keukens.

Vraag offerte aan
×

WIJ CREËREN GEVOEL

Wij ontwerpen en produceren niet zomaar meubels, wij creëren een gevoel. We laten het design naadloos aansluiten op uw huidige inrichting of creëren juist een opvallend item in uw favoriete stijl. Voor de fijnste ervaring in uw kamer. Iedere keer opnieuw.

Maatwerk interieur

Interieurbouwer Eindhoven

MAATWERK MEUBELS

Wij zijn een veelzijdige interieurbouwer voor Eindhoven en omgeving. We maken zowel kasten en tafels als keukenbladen en badkamermeubels. Altijd ontworpen op basis van een uniek en persoonlijk ontwerp en gemaakt van de beste soorten hout, metaal of kunststof. Ontdek de mogelijkheden voor een:

  • eettafel
  • keuken
  • tv-meubel
  • wandkast
  • kledingkast
  • badkamermeubel

Vraag offerte aan

Interieurbouwer Eindhoven

COMPLETE MAKE-OVERS

Naast meubilair houden we ons ook bezig met het ontwerpen en inrichten van complete ruimtes of kamers. Hiermee halen we het maximale uit de beschikbare ruimte en bieden we een interieuroplossing die echt aan ál uw wensen voldoet. Wij vormen één partij, één aanspreekpunt voor de gehele make-over van uw:

Bekijk onze tarieven

Wandkast op maat laten maken

VAN ONTWERP TOT MONTAGE

Goslinga is de full-service interieurbouwer voor Eindhoven en omgeving. Om het perfecte eindresultaat te kunnen garanderen, zijn we graag betrokken bij het gehele proces. We maken zelf unieke ontwerpen op basis van uw wensen en behoeften, vervaardigen alles met de hand in onze eigen werkplaats en komen het feilloos bij u thuis monteren. Alles in één.

Vraag offerte aan

We gaan de uitdaging aan

INTERIEURBOUWER VOOR EINDHOVEN

U vindt onze creaties bij particulieren en bedrijven door heel Nederland. Maar als echte interieurbouwer voor Eindhoven staan we vanuit een centrale locatie in Rhenen zo bij u op de stoep om kennis te maken, de sfeer van de ruimte in kwestie te proeven en om uw wensen te inventariseren. Daarmee maken we een eerste ontwerp en stellen we een heldere, vrijblijvende offerte op. U weet zo precies wat u van ons kan verwachten.

Bekijk onze werkwijze

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Bij Goslinga Interieurbouw werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat?

Offerte aanvragen? Klik hier

Goslinga Interieurbouw

Volg ons op instagram

Instagram: @bennogoslinga

Volg-ons-op-instagram